Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Sdr. Boulevard 72, 1720 København V Tlf.: 40 11 77 85

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for de seneste årtier har det før så hårdkogte kvarter udviklet sig til et sandt mekka for foodies, gourmet’er og restaurant aficionados.

  Uanset hvor på Vesterbro du befinder dig, er du tæt på et godt spisested – enten i form af en café eller en restaurant. Du vil altid kunne finde et lækkert måltid mad på Vesterbro, og skulle det knibe, kan du altid bevæge dig ind mod byen ad Søndre Boulevard.

   

  Café Dyrehaven – et åndehul på stenbroen

  I det utroligt trendy kvarter omkring Halmtorvet på den indre del af famøse Vesterbro finder du Café Dyrehaven. Café Dyrehaven har siden 2009 serviceret den del af cafépublikummet, som frekventerer Vesterbro for at finde de lækreste og smarteste spisesteder.

  Café Dyrehaven byder ikke alene på super lækre aftenmenuer tilberedt på årstidens friske råvarer og anrettet til servering af dygtige og veloplagte tjenere. Et aftenmåltid på Café Dyrehaven er både tiden og pengene værd. Men der hvor den fine restauration virkelig vinder, er på sin morgenmad, brunch og frokostanretninger.

   

   

  Derfor er mangen et brunchselskab endt på Café Dyrehaven. Her er du nemlig garanteret brunch og morgenmad i top kvalitet – og selvfølgelig en spændende, hyggelig og inspirerende atmosfære.

   

  Lækker brunch i hippe omgivelser hos Café Dyrehaven på Vesterbro

  Når du vælger at aflægge Café Dyrehaven en visit i de tidlige dagtimer, kan du være sikker på, at der bliver sørget godt for dig. Der er op til flere gode valgmuligheder på Café Dyrehavens menukort, og du skal nok få stillet såvel den store som den lille sult.

  Morgenkortet hos Café Dyrehaven byder på utroligt velsmagende drænet yoghurt med frugtkompot og granola. En udsøgt måde at kickstarte dagen på. Du kan også vælge en hjemmebagt ølandsbolle med smør og Gammel Knas ost til din dampende varme kop morgenkaffe.

  Klokken 11 om formiddagen slutter morgenserveringen, og frokosten tager over. Her kan du vælge mellem flere forskellige variationer over temaet smørrebrød samt Eggs Benedict med skinke, spinat, pocheret æg, hollandaise og urter på surdejsbrød, den mindre kendte variant Eggs Royale hvor skinken er skiftet ud med dansk koldrøget laks eller vegetar Eggs Benedict med østershatte.

   

   

  Du kan også vælge en lækker rødbedesalat med gedeost og ristet surdejsbrød, hvis du er til den sunde side – eller en ægte smørbagt croissant hvis du føler dig ekstra syndig.

  Uanset hvad du vælger, bliver det med sikkerhed velsmagende. God appetit!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Dyrehaven?

  Café Dyrehaven ligger på Sdr. Boulevard 72.

  Hvornår holder Café Dyrehaven åbent?

  Café Dyrehaven slår dørene op for morgenmad i hverdagene klokken ni og klokken ti i weekenden.

  Serveres der morgenmad eller brunch hos Café Dyrehaven?

  Ja – du kan spise både morgenmad og brunch hos Café Dyrehaven.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her