Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Valby Langgade 177, 2500 Valby Tlf.: 36 30 00 32

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du samtidig ved at være lidt træt af de gamle travere som pandekager, bacon, pølser og røræg? Så bør du prøve en brunch, som den ville se ud hvis du var i Tyrkiet.

  Sådan en kan du bestille hos Brunch Istanbul. Som navnet antyder er denne forholdsvis nye restaurant, der har sin beliggenhed på Valby Langgade, nemlig specialiseret inden for netop brunch og morgenmad fra de lunere himmelstrøg.

  Hos Brunch Istanbul sætter det dygtige køkkenpersonale en ære i at præsentere de veltilberedte brunchretter på en levende og appetitvækkende måde. Du vil blive overrasket over hvor let, lækker og velsmagende en tyrkisk brunch er. Og du vil ikke blive skuffet, når du sætter tænderne i de eksotiske ”meze”, som er betegnelsen for de tapaslignende anretninger.

  Tyrkisk og mellemøstlig brunch og morgenmad hos Brunch Istanbul

  Når du besøger Brunch Istanbul, vil du først og fremmest blive mødt af det venlige serveringspersonale, som vil sørge for, at du føler dig godt tilpas gennem hele måltidet. Gæstfrihed er nemlig en essentiel del af den mellemøstlige tradition – og derfor vil du øjeblikkelig føle dig hjemme i de smukt indrettede lokaler.

  En brunch hos Brunch Istanbul består af flere komponenter. Centralt for konceptet er de oven for nævnte meze, som serveres i små, separate skåle, og gerne akkompagneres af det traditionelle fladbrød Khobes Arabi. Du genkender sikkert klassikere som hummus, bulgur, tzatziki og falafel, men du bør også unde dig selv at prøve tyrkiske, arabiske og libanesiske specialiteter, som er sprængfyldt med smag, og som på ingen måde ligger tungt i maven.

  Blandt disse finder vi Halloumi, som er en grillet ost med en mild smag og en særlig konsistens, Sambusek, som er butterdejsruller med ost, kød eller grøntsager, og Warak Enab, som er vindrueblade fyldt med ris, persille og tomat.

  Du kan vælge mellem forskellige former for dyppelse, for eksempel Muhammara (mos af grillet peberfrugt og valnødder), Baba Ganoush (mos af aubergine og tahin), og så selvfølgelig flere variationer over temaet hummus. De lækre meze serveres med side orders bestående af oliven, nødder eller mandler.

  Du kan også vælge frisk frugt til din brunch. Og i stedet for den traditionelle skyr, skulle du tage og prøve en Labne, som er en særlig type yoghurt, og som serveres med müsli og bær.

  Prøv de traditionelle brunch-retter fra Tyrkiet

  Selv om du sikkert sagtens kunne spise dig mæt og glad i meze, bør du ikke snyde dig selv for de spændende ”hovedretter”. Hvis du er gammelsulten, kan du med stor fordel bestille en af disse, og supplere med flere meze, og på den måde få et helstøbt måltid.

  Blandt de traditionelle morgenmadstallerkener finder vi Menemen, som er tyrkisk røræg, tilberedt med saftige tomater, grønne peberfrugter og krydderier. Du kan også vælge en anden version af klassikeren ”røræg og pølser”, nemlig Sucuk og Æg, som kombinerer den tyrkiske pølse sucuk med veltilberedte røræg.

  Endelig skal det nævnes, at Brunch Istanbul selvfølgelig er leveringsdygtig i kaffe, te og forfriskende shakes og juice i top kvalitet. Du kan for eksempel vælge en stærk tyrkisk kaffe eller en læskende mynte-te til din luksusbrunch, og få den bedste start på din dag.

  Se mere på https://brunchistanbul.dk/

  FAQ

  Hvor kan jeg få en tyrkisk brunch i København?

  Hos Brunch Istanbul finder du den bedste brunch på tyrkisk og arabisk.

  Hvilke retter serverer Brunch Istanbul?

  Brunch Istanbul serverer klassiske tyrkiske morgenmadsretter som for eksempel Sucuk og Æg samt Menemen og meze.

  Hvad er meze?

  Meze er det tyrkiske ord for små, lækre retter, der til sammen udgør et måltid – lidt ligesom tapas.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.