Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Æblestien 2, 2300 København S Tlf.: 26 53 60 83

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet. Befinder du dig på Amager, er der aldrig langt til den næste trendy café. Og her vil du altid kunne finde en lækker morgenmad eller brunch.

   

  Kaffebaren på Amager – en lille morgenoase

  Centralt placeret på Amagerbro, nærmere betegnet Æblestien i det pittoreske område Under Elmene, finder du Kaffebaren på Amager. Kaffebaren på Amager er en af de små, hyggelige caféer, hvor du i ro og mag kan indtage din morgenmad og læse dagens avis eller måske bare fordybe dig i en bog.

  Hos Kaffebaren på Amager kan du forvente både lækker mad og kaffe, fin betjening og en helt unik atmosfære. Kaffebaren på Amager er nemlig en af de caféer, som går højt op i indretning. Her er hyggen i højsædet – og denne er understreget med caféens brug af genbrugsmøbler og stopfyldte bogreoler som rekvisitter.

  Der er hos Kaffebaren på Amager kælet for det smukke decor såvel som for de enkelte serveringer. Kaffebaren på Amager kan diske op med alt fra lune, lette croissanter og fuldfede kager til sunde juices og selvfølgelig den bedste kaffe, der kan opdrives.

   

   

  Måske Amagers bedste kaffe hos Kaffebaren på Amager

  Hos Kaffebaren på Amager er kaffebønnerne, som anvendes i forbindelse med brygning af de lækre kaffe- og espressodrikke, fra eget risteri.

  Er du til filter- eller stempelkaffe, kan du nyde den populære kaffe fra Brasilien, som er en mellemfyldig kaffe med noter af marcipan, mørk chokolade og lidt fersken.

  Kaffen fra Guatemala egner sig især til lys espresso eller en mokkakande, hvilket også gælder kafferne fra henholdsvis Kenya og Etiopien. Og endelig er der den helt fantastiske Beates Blend – en dansk produceret kaffeblanding på arabicabønner fra Brasilien, Sumatra og Columbia.

  Beates Blend egner sig især til espressodrikke på grund af sin hårde ristning og fyldige smag med noter af chokolade og nødder. De dygtige baristaer hos Kaffebaren på Amager vil altid kunne hjælpe dig med at finde præcis den kaffe, som falder i din smag. Og bliver du forelsket i kaffen, kan du altid købe en pose med hjem.

   

   

  Bestil en delikat morgentallerken hos Kaffebaren på Amager

  Hvis din appetit er til mere end kaffe, er Kaffebaren på Amager leveringsdygtig i en herligt enkel morgentallerken bestående af en croissant, et glas yoghurt med granola og mandler og en økologisk bolle med smør og ost.

  Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Kaffebaren på Amager?

  Kaffebaren på Amager åbner hver dag klokken otte.

  Hvor ligger der en god kaffebar på Amager?

  Kaffebaren på Amager ligger centralt placeret på Æblestien tæt på Under Elmene mellem Amagerbrogade og Amager Boulevard.

  Kan jeg få morgenmad hos Kaffebaren på Amager?

  Ja – Kaffebaren på Amager tilbyder en let og enkel morgentallerken.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her