Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Nørrebrogade 183, 2200 København N Tlf.: 30 30 58 82

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad eller brunch på Nørrebro, kan du med fordel prøve Kaffehuset. Denne cafe har sin beliggenhed på Nørrebrogade tæt ved Nørrebros Runddel, som er knudepunkt for en stor del af bydeles offentlige transport. Du kan nemt komme til Kaffehuset med Metro eller bus – og bor du i området, er det oplagt at hoppe på cyklen og lægge vejen forbi den hyggelige cafe til brunch med vennerne.

  Hos Kaffehuset kan du nyde en tapas-brunch, som består af diverse charcuteri og ost samt skyr med müsli i kombination med klassikere så som friskbagt surdejsbrød, lune croissanter, vafler med hjemmelavet syltetøj og amerikanske pandekager med sirup og bær. De kendte brunchretter kan suppleres med mere eksotiske indslag som for eksempel falafel, hummus eller oliven.

  Der diskes naturligvis op med frisk frugt og ditto bær. Og skulle du være lækkersulten, kan du afslutte din brunch med en af Kaffehusets hjemmebagte dessertkager.

  Gourmet kaffe i verdensklasse hos Kaffehuset

  Er du typen, som sætter pris på en god kop kaffe til din brunch eller morgenmad? Så går du ikke forgæves hos Kaffehuset. Her kan du være helt sikker på, at kaffen er friskbrygget på de professionelle espresso-maskiner af dygtige og erfarne baristaer.

  Alle Kaffehusets gæster er rørende enige om, at Kaffehusets kaffe holder en helt enestående kvalitet. Og dette er en vigtig faktor, når det handler om den gode brunch-oplevelse.

  Kaffehuset serverer såvel den klassiske caffe latte som den raffinerede latte macchiato og den rå americano med et smil. Foruden kvalitetskaffe er caféen nemlig berømt for sit venlige og servicemindede personale, som får gæsterne til at føle sig hjemme i de hyggelige og velindrettede lokaler.

  Når du bestiller en kop kaffe hos Kaffehuset, er der aldrig bare tale om en kop kaffe. Din caffe latte, cortado eller latte macchiato udsmykkes på kunstfærdig vis med fine figurer i det bløde og luftige mælkeskum. Skulle du foretrække din mokka uden mælk, vil den fyldige crema tale sit tydelige sprog. Alle sanser vækkes til live af duften, smagen og synet af den veltilberedte kaffe – og der findes nok ikke en bedre måde at starte dagen på!

  Nørrebros bedste milkshake og smoothies

  Har du en sød tand, kan Kaffehuset friste med lækre kager som nævnt oven for. Du bør dog ikke snyde dig selv for cafeens hjemmelavede milkshake. Kaffehuset byder på milkshake for enhver smag.

  Blandt de milkshake-varianter, du kan bestille hos Kaffehuset, finder vi avocado, mango & passionsfrugt, peanutbutter & karamel, lakrids, ananas & passionsfrugt, kaffe & chokolade, Oreo, jordbær, blåbær, banan og selvfølgelig den klassiske vanilje shake. Samtlige shakes kommer med ekstra chokolade og flødeskum som tilvalg.

  Er du mere til en sund smoothie, kan du også finde hvad du søger hos Kaffehuset. Du kan vælge mellem jordbær, hindbær og blåbær, og du har mulighed for at tilsætte en banan eller passionsfrugt til din smoothie.

  Kaffehuset er bestemt et besøg værd, hvis du befinder dig i den ydre del af Nørrebro. Det søde personale står klar til at betjene dig med et smil. Og skulle du være i humør til andet end morgenmad, kan du hos Kaffehuset vælge imellem flere burger- og pastaretter.

  FAQ

  Hvor får jeg den bedste kop kaffe på Nørrebro?

  Hos Kaffehuset er du altid garanteret en kop kaffe i top kvalitet.

  Hvor kan jeg spise brunch på Nørrebrogade?

  Kaffehuset er med sin centrale beliggenhed på Nørrebrogade et oplagt sted at nyde en lækker brunch.

  Hvilken type brunch kan jeg få hos Kaffehuset?

  Hos Kaffehuset kan du vælge en såkaldt tapas-brunch bestående af de kendte brunch klassikere med et eksotisk twist.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.