La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Ryesgade 76, 2100 Østerbro Tlf.: 3536 3336

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af spændende små forretninger, antikvariater, genbrugsbutikker og selvfølgelig restauranter og caféer i top klasse. Københavnere og andet godtfolk flokkes til denne lille oase, som emmer af hyggelig atmosfære – enten for at spise, tage en kop kaffe eller ose i de mange butikker.

  Blandt de mange hyggelige caféer i Ryesgade finder du La Esquina – en velindrettet tapasbar med masser af hjerterum. Hos La Esquina kan du nyde det ægte spanske cocina hele dagen lang. Fra tidligt om morgenen til sent om aftenen. La Esquina er nemlig en af de få restauranter i København, som serverer tapas på ægte spansk.

   

   

  La Esquina er især kendt for sine smukke og smagfulde anretninger af de lækre tapas og for sit velassorterede udvalg af samme. Hos La Esquina lægges der vægt på kvalitet frem for kvantitet. Du kan roligt gå ombord i et udvalg af småretter som for eksempel Pan con Tomate, ceviche med rejer, tostada med gedeost, carpaccio med avocado og appelsin eller en spansk kartoffeltortilla eventuelt ledsaget af en frisk salat eller snacks i form af trøffelchips, peanuts, røgsaltede mandler, oliven eller nachos med ost, salsa og knust avocado.

   

  Morgenmad og brunch hos La Esquina

  Der ud over vil du altid kunne indtage et tidligt måltid i afslappede rammer hos La Esquina. En decideret brunchtallerken hos La Esquina består af en croissant, frugttallerken, yoghurt med frugt og granola, ristet brød med ost og smør samt huevo al plato eller en vaffel.

   

   

  Er du knap så sulten, kan du vælge selv at sammensætte din brunch eller morgenmad ud fra en række mindre retter på La Esquinas morgenkort. Her finder du blandt andet en bolle med ost, en croissant og kaffe-kombo, en lækker skål varm havregrød med honning, mandler, kanel og frist frugt og en portion græsk yoghurt med jordbærmarmelade, frysetørrede hindbær, granola og frisk frugt.

  Du kan også vælge mellem to forskellige slags panino, nemlig Panini Piquillo med gedeostcreme, piquillo peber, avocado og aioli, og så Panini Serrano med manchego, serranoskinke og dijonsennep. Endelig bør du ikke snyde dig selv for de traditionelle Huevo al Plato, som er en spansk omelet med chorizo, persille, revet ost, salsa, tomat og ristet brød.

  Til den søde tand kan du vælge en vaffel med vanillecreme og frisk frugt som dessert.

  Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner La Esquina?

  La Esquina åbner hver dag ugen rundt klokken ti.

  Hvor kan jeg få Huevo al Plato i København?

  La Esquina på Østerbro serverer traditionel spansk morgenmad – her under Huevo al Plato.

  Hvor ligger La Esquina?

  La Esquina har sin beliggenhed på Indre Østerbro. Nærmere betegnet Ryesgade 76.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her