Champagnebrunch i København – raffineret og eksklusivt

  En brunch forbindes som oftest med et afslappet måltid tidligt på dagen – en kombination af morgenmad (breakfast) og frokost (lunch).

  I reglen vil måltidet, som kan inkludere elementer fra såvel English Breakfast og Continental Breakfast som traditionel dansk morgenmad (for eksempel müsli, yogurt og lignende) og frokost, ledsages af drikkevarer så som kaffe, te og juice. Men inden for de seneste år er en ny retning inden for brunch kommet til – nemlig den eksklusive champagnebrunch.

   

  Hvad er en champagnebrunch?

  En champagnebrunch er, som navnet måske nok kan antyde, en brunchanretning til hvilken, der serveres champagne. Dette er dog ikke det eneste, som adskiller en champagnebrunch fra en konventionel brunch. En champagnebrunch er nemlig altid lidt ud over det sædvanlige på flere områder.

  Hvor en almindelig brunch som regel vil bestå af traditionelle morgenmads- og frokostelementer som beskrevet oven for, vil der indgå lidt mere ekstravagante retter i en champagnebrunch. Og så er det ikke alle spisesteder, som kan byde på en velkomponeret champagnebrunch.

  I det følgende kan du læse mere om caféer og restauranter, som serverer champagnebrunch i København.

   

  Nimb Brasserie – eksklusiv brunch i Tivoli

  De fleste danskere, også ikke-københavnere, kender den gamle forlystelsespark Tivoli. I Tivoli finder du Nimb Brasserie, som er havens hæderkronede restaurant og café. Hos Nimb Brasserie kan du nyde en utrolig velanrettet brunch, som består af tre serveringer.

  En brunch hos Nimb Brasserie er et delikat og raffineret alternativ til de sædvanlige brunchbuffet’er og -platter, som ofte præsenteres på danske restauranter. Og så ledsages det eksklusive måltid med et glas af restaurantens egne bobler, nemlig Nimb Blanc de Blanc.

   

  Søndagsbrunch hos Restaurant Marchal på Hotel d’Angleterre

  En anden legendarisk champagnebrunch i København finder du hos Hotel d’Angleterre. Her hedder restauranten Marchal og åbner hver søndag dørene for en brunchbuffet i den absolutte topklasse.

  Du skal være hurtig på tasterne, hvis du ønsker at booke bord til søndagsbrunch hos Marchal – og du skal være ude i god tid. Dette koncept er nemlig svært populært med tilstrømmende gæster fra nær og fjern.

   

   

  Samtidig er det ikke en billig omgang at spise brunch på Hotel d’Angleterre. Til gengæld får du en helt igennem fantastisk gastronomisk oplevelse akkompagneret af udsøgt champagne.

   

  Restaurant Sult i Cinemateket

  Tæt på Rundetårn ligger Egmonts bygning, som huser Cinemateket – en kulturinstitution for film og tv mediet. Hos den tilhørende Restaurant Sult kan du hver weekend nyde en brunchbuffet med et bredt udvalg af spændende retter inden for alle kategorier – både frugt og grønt, morgenmadsprodukter, kød, salat, fisk og bagværk.

   

   

  Du kan medbringe hele familien til brunch i Cinemateket, da børn spiser med til stærkt nedsat pris. Og du kan vælge at lade din eksklusive brunchoplevelse ledsage af et glas bobler helt efter eget valg.

   

  Chokoladebrunch hos Peter Beier

  Den ukonventionelle og særdeles raffinerede chokoladebrunch hos den anerkendte chokolatier Peter Beier kan nydes i samtlige café-butikker i københavnsområdet. Denne brunch fås som en anretning indeholdende alt fra udsøgt charcuterie til søde sager – for eksempel friske jordbær dyppet i chokolade, dragémandler og chocolate spread.

  Du kan vælge at bestille et glas bobler til din chokoladebrunch, hvis denne skal være helt extravagant.

  FAQ BOKS

  Hvornår holder Hotel d'Angleterre åbent for brunch?

  Hotel d'Angleterre åbner dørene for champagnebrunch hver weekend.

  Kan jeg få kombineret chokoladebrunch og champagnebrunch?

  Ja, Peter Beier serverer gerne et glas bobler til din chokoladebrunch.

  Serverer Nimb Brasserie stadig campagnebrunch?

  Ja – Nimb Brasserie har åbnet for servering af brunchanretninger lørdag og søndag.

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her