Innovativ chokoladebrunch hos Peter Beier i København K

  St. Kongensgade 3, 1264 København K Tlf.: 44 22 03 55

  Området omkring Kongens Nytorv, Nyhavn, Bredgade og Store kongensgade må betragtes som det mest mondæne og eksklusive i hele København – måske endda i hele Danmark. Det er her, du finder de fine gallerier, de dyre butikker og ikoniske institutioner som for eksempel Det Kongelige Teater, Hotel d’Angleterre og Magasin Du Nord.

  Bevæger du dig rundt i dette kvarter, vil du ligeledes bemærke, at det ikke skorter på spændende muligheder, når det handler om at spise ude. Især omkring Kongens Nytorv myldrer det med restauranter i den helt høje kvalitetsmæssige ende. Du kan også finde spændende caféer og mindre restauranter, hvis du begiver dig nordpå ad for eksempel Bredgade eller Store Kongensgade.

  I netop dette område går du sjældent galt i byen, hvis du er på jagt efter et solidt morgenmåltid, en varieret brunch eller en lækker frokost.

  Du kan derfor med stor fordel finde din brunchrestaurant i en af disse gader eller sidegader hertil – især hvis du ikke ønsker at bevæge dig alt for langt væk fra selve bykernen. Du vil stadig have nem adgang til diverse metrostationer, og så befinder du dig i nogle af Københavns smukkeste omgivelser.

   

   

  Brunch til den søde tand hos Peter Beier i Store Kongensgade

  Det er i Store Kongensgade, du finder den hyggelige Peter Beier butik og café, hvor du kan smage på noget af verdens bedste chokolade.

  Peter Beier chokolade er fremstillet i Danmark af dygtige og veluddannede chokolatiers, og chokoladen er særligt berømt for sine smagsnuancer. Hos Peter Beier kan du om sommeren købe en velsmagende soft ice eller en kop kold kakao fremstillet på ægte chokolade. Om vinteren kan du hygge med varm chokolade i forskellige varianter toppet med flødeskum og chokoladedrys. Og hele året rundt kan du bestille den utroligt lækre chokoladebrunch hos Peter Beier.

  Måske har du svært ved at se, hvordan chokolade og brunch skulle kunne høre sammen. Men Peter Beier får faktisk det søde, det sure og det salte til at fungere rigtig godt i den berømte chokoladebrunch.

   

   

  En chokoladebrunch hos Peter Beier består af hjemmebagte surdejsboller og chokoladerugbrød serveret med æblerøget cheddarost og trøffelsalami samt chocolate spread og pålægschokolade. Hertil kan du nyde friske jordbær dyppet i chokolade, flamberet grape med kakaonibs, skyr med hjemmelavet chokolademüsli og sæsonens dragémandler.

  Peter Beier chokoladebrunch er ren forkælelse, som kan live selv den mest grå og kedelige regnvejrsdag op. Velbekomme – og velkommen hos Peter Beier i Store Kongensgade!

  FAQ BOKS

  Hvad er en chokoladebrunch?

  En chokoladebrunch er en brunch med elementer af chokolade, som serveres eksklusivt hos Peter Beier.

  Hvad tid åbner Peter Beier i Store Kongensgade?

  Peter Beier åbner hver dag klokken ti.

  Hvor ligger Peter Beier i Indre By?

  Peter Beier har til huse i Store Kongensgade 3 tæt på Kongens Nytorv

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder