Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Sortedam Dossering 81, 2100 Østerbro Tlf.: 22 14 03 63

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder du en lang række spændende og hyggelige caféer og restauranter inden for gåafstand. Især Sortedam Dossering og Peblinge Dossering, som ligger på henholdsvis Nørrebro- og Østerbrosiden af søerne, er kendt for deres store udbud af spisesteder, hvor du kan nyde morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad med udsigt til de smukke søer.

  Blandt det store udvalg af caféer finder du Livingstone – en flot og rummelig café hvis indretningsstil bærer præg af indehavernes rejser til verdens fjerneste egne, herunder Mellemamerika, Afrika og Østasien. Navnet er da også inspireret af globetrotteren Doctor David Livingstone, som især er kendt for sine mange opdagelsesrejser i Afrika.

  Hos Livingstone kan du nyde såvel morgenmad og brunch som frokost og aftensmad. Madens kvalitet er lige så udsøgt som caféens smukke og farverige indretning. Og om sommeren kan du nyde solskinnet over søerne fra et af caféens udendørs borde.

   

   

  Sammensæt selv din egen brunch hos Livingstone på Østerbro

  Når du vælger at indtage dagens første måltid på den hyggelige Café Livingstone, får du mulighed for at sammensætte din egen brunch. Du kan vælge imellem forskellige retter fra det varierede menukort og komponere din helt egen brunchplatte af fem eller syv elementer. På kortet finder du blandt andet en brødkurv med hjemmebagt lyst surdejsbrød samt rugbrød og knækbrød – og du kan vælge glutenfrit brød som alternativ.

  Du kan vælge at bygge din brunch på basis af en brødkurv suppleret af klassikere så som ristet bacon, chorizopølser med mild chilimayo, lakserilette med creme fraiche og urter, økologisk spejlæg med pesto eller en halv avocado med ristet sesam og tørret tomatpuré.

  Der ud over kan du tilføje spinatpandekage med limesmør, grubeost med valnødder rabarberkompot, vandmelon med feta og græskarkerner – og panna cotta, french toast med vaniljeskum og hasselnøddegranola eller en kardemommevaffel med pekannødder og honning til den søde tand.

   

   

  Du kan også bestille en lækker Eggs Benedict med serranoskinke og hollandaise. Denne fås også i en vegetarudgave med spinat og østershatte i stedet for skinke. Og er du grovsulten, kan du vælge en Croque Madame, som er tilberedt med ost, sennep, creme fraiche, skinke og æg.

  Når du bestiller brunch eller morgenmad hos Livingstone bliver dit måltid selvfølgelig helt perfekt, hvis det ledsages af de rette drikkevarer. Derfor kan du tilvælge en kaffe og juicemenu – eller en Mimosa hvis der er noget som skal fejres.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Livingstone?

  Livingstone på Østerbro ligger ud til søerne på Sortedam Dossering 81 – næsten midt mellem Fredensgade og Østerbrogade.

  Hvornår åbner Livingstone på Østerbro?

  Livingstone slår dørene op for morgenmad og brunch i hverdagene klokken ni – og klokken otte i weekenden.

  Kan jeg selv sammensætte min morgenmad hos Livingstone?

  Ja – Livingstone serverer vælg selv-brunch hver dag.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.