Find den bedste brunch på Vesterbro

  Lad det være sagt med det samme: Det er ikke svært at finde et godt måltid mad på Vesterbro. Det trendy brokvarter formelig vrimler med lækre restauranter og hippe caféer, som står parat til at servicere dig.

  Uanset om du bevæger dig i den indre del af Vesterbro, eller om du hænger ud på grænsen til Frederiksberg, Valby eller Sydhavnen, kan du finde nogle af Københavns bedste brunchcaféer i dette område. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

  I det følgende kan du læse en guide til, hvor du finder en brunch på Vesterbro, som matcher din smag såvel som din pengepung.

   

  Dalle Valle på Vesterbro – billig brunch i topkvalitet

  Skal hele familien med ud og spise brunch, og må ingen gå sultne fra bordet? Så er Dalle Valle på Axeltorv den helt rigtige restaurant for jer. Hos Dalle Valle kan I nemlig spise så meget, I hver især orker.

   

   

  Dalle Valle er leveringsdygtig i en endog særdeles velforsynet brunchbuffet, som nok skal kunne glæde både store og små. Når du besøger Dalle Valle, betaler du således en fast lav pris for hvert enkelt familiemedlem, som herefter kan benytte buffet’en så mange gange, vedkommende ønsker.

  Du må gerne gå flere gange. Og du sammensætter selv dagens brunchplatte, så den kommer til at matche din smag og appetit.

   

  Spis brunch tæt på VEGA og Enghave Plads hos Café Høegs

  Café Høegs er endnu en af de hippe og populære vesterbrocaféer, som har været blandt beboernes favoritter i årtier. Med sin beliggenhed tæt på koncerthuset VEGA er Café Høegs et yndet udflugtsmål for publikum, som ønsker at nyde et let måltid inden aftenens udskejelser.

  Du kan dog også sagtens nappe et tidligt måltid hos Café Høegs, som er leveringsdygtig i både morgenmad og brunch. Du kan oven i købet selv sammensætte din brunch ud fra et velassorteret udvalg af spændende retter på Café Høegs’ menukort.

   

   

  Du bestemmer selv, om din brunchplatte skal bestå af tre, fem eller syv elementer, og om din brunch skal være traditionel eller overvejende vegetarisk. For hver enkelt ret på menukortet er det tydeligt angivet, hvorvidt pågældende ret er vegetarisk eller vegansk, eller om den indeholder allergener så som laktose, gluten eller nødder.

   

  Bang & Jensen – en ægte vesterbroklassiker

  Bang & Jensen er en af de første caféer af sin slags i denne del af København. Indretningen er klassisk og stilig – men menukortet er i dén grad fulgt med tiden.

  Således benytter Bang & Jensen sig af det kendte koncept med byg din egen-morgenmad eller -brunch. Dette foregår ved hjælp af en afkrydsningsseddel, som du udfylder i baren. Du kan vælge imellem brunch og morgenmadsklassikere så som blødkogt æg, smilende æg eller hårdkogt æg, croissant, ølandsbolle med ost, rugbrød med smør og marmelade, tykmælk med müsli, frugt eller ahornsirup og flere andre i samme dur.

   

   

  Du kan nyde din brunch i de flotte lokaler, som er beliggende i et af Vesterbros statelige huse – eller du kan sætte dig udenfor og nyde den ægte vesterbrostemning.

   

  GRØD på Vesterbro – et innovativt koncept

  Hos GRØD kan du bestille grød i alle afskygninger. Du finder både den traditionelle havregrød, den sunde trekornsgrød samt diverse internationale variationer over temaet grød så som for eksempel congee, daal og risotto.

  Det succesfulde koncept har selvfølgelig også en afdeling på trendy Vesterbro. Grød har til huse i hyggelige lokaler på Vesterbrogade tæt på offentlig transport, så den spændende café er nem at komme til.

  Hvis du er på udkig efter en morgenmad eller brunch, som både mætter og nærer uden, at du kommer til at føle dig overfyldt, er GRØD en café for dig. Her kan du bestille alt fra chiagrød toppet med frugt, kokosflager og havtornkompot til en portion varm og cremet havregrød med alle de toppings, du kan forestille dig.

  Som glutenallergiker kan du bestille en lækker havregrød fremstillet på glutenfri sort havre. Og er du kun meget lidt sulten, kan du sikkert sagtens blive mæt af en portion skyr med granola og frisk frugt.

   

  Spis dig mæt og glad hos Mad & Kaffe på Vesterbro

  Mad & Kaffe er et af de mest populære københavnske cafékoncepter i nyere tid. Folkene bag Mad & Kaffe har med stor succes gentænkt brunch og morgenmad og er af københavnerne blevet belønnet med et højt besøgstal. Dette har muliggjort åbningen af op til flere restauranter i hovedstaden.

  På Vesterbro har Mad & Kaffe til huse tæt ved Halmtorvet – nærmere betegnet på Sønder Boulevard hvortil gæsterne strømmer hver eneste dag. Ud over det at det kan være endog særdeles vanskeligt at få et bord hos Mad & Kaffe, er det også temmelig svært at begrænse sig, når der skal bestilles retter til morgenmad eller brunch.

   

   

  Hos Mad & Kaffe sammensætter du selv din brunchplatte af tre, fem eller syv retter fra det velassorterede menukort. Dette indeholder spændende retter inden for kategorierne Bageri, Mejeri, Protein, Grønt og Jeg Må Godt I Dag.

  Og det kan altså være temmelig vanskeligt at bestemme sig for, hvad der skal på tallerkenen!

   

  En ægte hotelbrunch på Manon Les Suites

  Hvis du drømmer om en lækker morgenanretning eller brunchbuffet af typen, som man får serveret på et hotel, vil du kunne finde, hvad du søger på hotellet Manon Les Suites. Her kan du nemlig sagtens få plads til brunch eller morgenmad, selvom du ikke har et værelse på selve hotellet.

  Manon Les Suites åbner hver dag dørene for udefrakommende gæster, som ønsker at tage del i den spændende morgenmad eller brunch. Du kan vælge imellem en velkomponeret morgentallerken eller en tur i buffet’en.

  Her kan du gå om bord i et stort udvalg af lækre og veltilberedte brunchretter – og du vil med garanti blive mæt. Du må nemlig gerne gå flere gange, når du har bestilt adgang til brunchbuffet’en hos Manon Les Suites.

   

  Café Vivaldi – lækker brunch på budget

  Hvis du ikke ønsker at betale, hvad der svarer til spidsen af en jetjager for at invitere familien ud på brunch, er Café Vivaldi lige stedet for dig.

  Café Vivaldi er et succesfuldt cafékoncept, som arbejder ud fra devisen, at alle skal have råd til et lækkert og alsidigt måltid. Derfor er Café Vivaldi blevet farligt populært blandt især familier, som er på udflugt i byen og samtidig på jagt efter et solidt måltid mad.

   

   

  Her er Café Vivaldi altid et sikkert bud. Det er nemlig for det første altid nemt at få et bord på Café Vivaldi – og for det andet er måltidet til at betale. Café Vivaldi er leveringsdygtig i brunch og morgenmad på flere måder.

  I hverdagen kan du hos Café Vivaldi på Vesterbro bestille en brunchplatte i flere forskellige varianter. På denne finder du de kendte brunchklassikere som for eksempel røræg, brunchpølser, bacon, skyr og pandekager.

  I weekenden fyrer Café Vivaldi op under den helt store brunchbuffet, hvor du og din familie for alvor kan slå jer løs – børnene selvfølgelig til nedsat pris. Og der er masser af muligheder for vegetarer, som ønsker en god og varieret brunch hos Café Vivaldi.

   

  Forkæl dig selv og en du holder af med en Peter Beier chokoladebrunch

  En gang imellem må en brunch gerne være noget helt særligt. Er i dag sådan en dag, kan du med fordel tage hul på den med et besøg hos Peter Beier.

  Det er måske svært at forestille sig brunch og chokolade gå hånd i hånd. Men Peter Beier får det til at lykkes på fornemmeste vis.

   

   

  Du vil hurtigt opleve at det søde, det sure og det salte går rigtig fint i spænd – og at chokolade sagtens kan kombineres med både frugt og charcuterie. For den fulde oplevelse af din luksuriøse chokoladebrunch hos Peter Beier, bør du næsten bestille et glas bobler dertil. Det føjer yderligere til oplevelsen såvel som til smagen.

   

  Original Coffee på Vesterbro – en hyggelig og intim oplevelse

  Har du kun appetit til et mindre morgenmåltid, er det nok ikke den helt store brunchplatte, som falder i din smag. Her er Original Coffee det ideelle sted at gå hen.

  Den lille café er måske ikke den mest velegnede, hvis hele familien skal ud og have brunch – og der er slet ikke plads til hverken barnevogne eller klapvogne i det lille lokale. Til gengæld kan du i ro og mag hygge med din laptop, avisen eller måske en enkelt ledsager ved et af de små borde.

   

   

  Original Coffee er leveringsdygtig i en lækker morgenkomplet, som er helt perfekt, når det gælder om at stille den lille sult. En morgenkomplet hos Original Coffee består af to blødkogte æg serveret med ristet rugbrød, smør, ost og marmelade samt en lille portion yoghurt med granola og bær.

  En Original Coffee morgenkomplet nydes bedst i selskab med en friskbrygget kaffe. Alle bønner som anvendes i forbindelse med brygning af kaffe hos Original Coffee, leveres af Kontra Coffee – et københavnsk baseret risteri som er kendt for sine fine kaffer, der alle stammer fra bæredygtige plantager rundt omkring i verden.

   

  Café Dyrehaven – en ægte vesterbroklassiker

  Tæt på Halmtorvet finder du Café Dyrehaven, som igennem mange år har serveret morgenmad, brunch, frokost og lune retter til de sultne hipstere samt andet godtfolk fra Vesterbro og omegn.

  Hos Café Dyrehaven kan du altid komme forbi til en kop kaffe og en smurt ølandsbolle med smør og ost eller en portion yoghurt med granola. Café Dyrehaven byder sine gæster velkommen fra klokken ni i hverdagene og fra klokken ti lørdag og søndag.

   

   

  Efter elleve står den på tidlig frokostservering. Så er du ikke kommet så tidligt ud af døren, kan du bestille Eggs Benedict, Eggs Royale eller vegetarversionen af den populære ret, hvor skinken er erstattet af østershatte.

  God fornøjelse med dit bruncheventyr på Vesterbro – og velbekomme!

  FAQ BOKS

  Findes Dalle Valle på Vesterbro?

  Ja – Dalle Valle ligger på Axeltorv i den indre del af Vesterbro.

  Hvad tid åbner Original Coffee på Vesterbro?

  Original Coffee slår dørene op hver morgen klokken halv otte i hverdagene og klokken otte i weekenden.

  Hvor ligger Café Dyrehaven på Vesterbro?

  Den populære Café Dyrehaven har til huse på Sdr. Boulevard 72.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder