Find en formidabel brunch i Valby

  Alle, som har boet i hovedstaden igennem de seneste tre årtier, kan skrive under på, at Valby har gennemgået en af de mest opsigtsvækkende forvandlinger igennem denne periode. Man behøver ikke at være særligt stedkendt for at kunne spotte de gennemgribende forandringer i såvel klientel som stemning.

  På ganske få år er Valby sprunget ud som et af de mest populære områder i hele København. Det gamle arbejderkvarter vil næsten ikke være til at kende igen, hvis man som gammel valbybeboer vender tilbage til sit hood efter måske femten eller tyve år.

  Bydelen formelig vrimler med moderne caféer, restauranter og kaffebarer, hvor den yngre del af den københavnske befolkning lufter barnevognene og hænger ud med vennerne. Valby er et sandt tilløbsstykke for de unge og hippe, både når det gælder boligmarkedet i det eftertragtede kvarter, og når det handler om smarte spisesteder.

  I Valby er du aldrig lagt fra en spændende café eller en restaurant, som serverer frokost, snacks eller et solidt aftensmåltid. Og du går slet ikke galt i byen, hvis du er på udkig efter morgenmad eller brunch i Valby.

   

  Brunch til hverdag og i weekenden hos Café Phenix i Valby

  Café Phenix er et af de cafékoncepter, som har slået rod flere steder rundt omkring i hovedstadsområdet. I Valby finder du Café Phenix centralt beliggende på Valby Langgade med gode adgangsforhold og masser af plads både indendørs og udendørs.

  Du kan derfor roligt invitere venneflokken, mødregruppen eller samtlige medlemmer af din familie med til brunch på Café Phenix. Her er alle velkomne – både store og små. Og Café Phenix disker op med brunchanretninger, som matcher en hver gane og mave.

   

   

  Samtidig kan du invitere hele familien på brunch uden at skulle slå hul i husholdningsbudgettet, når jeres brunch foregår hos Café Phenix. Café Phenix er nemlig ikke alene kendt for sin gode mad, men også for sine særdeles rimelige priser.

   

  Spis brunch i hyggelige omgivelser hos Café Ciré i Valby

  Hvis du er på udkig efter en hyggeligt indrettet café, hvor du kan indtage dagens første måltid, er Café Ciré et oplagt valg.

  Café Ciré har sin beliggenhed på Valby Langgade tæt på offentlig transport. Hos Café Ciré kan du i hverdagen nyde en velkomponeret brunchplatte sammensat af alle de kendte og mest populære brunchelementer. Her under røræg med purløg, bacon og pølser, lakserilette og rygeostcreme på ristet brød, græsk yoghurt med syltede skovbær og müsli samt pandekage med bærkompot – det hele serveret med brød, smør og ost.

   

   

  I weekenden kan du og dine venner eller din familie fyre den af med en særdeles veludrustet brunchbuffet. Her har du mulighed for at sammensætte din brunchplatte helt efter din egen smag. Og børn er velkomne til at spise med både i hverdagene og i weekenderne – selvfølgelig til nedsat pris.

   

  Café Sommerfuglen – brunchhygge på Valby Langgade

  Ligeledes på Valby Langgade, der må betragtes som hovedstrøget i Valby, finder du Café Sommerfuglen.

  Café Sommerfuglen er leveringsdygtig i flere forskellige brunchmodeller, som kan mætte de fleste. I hverdagene står den på brunchplatte hos Café Sommerfuglen – en særdeles velkomponeret anretning med det bedste huset formår inden for de populære brunchretter.

  Fredag serveres fredagsbrunch i form af en velforsynet buffet bestående af alle de velkendte morgenmads- og brunchretter, her under blødkogte æg, spejlæg og røræg, pølse og bacon, diverse oste, charcuterie og pålæg samt et stort udvalg af frisk frugt og grønt. Og du kan vælge imellem flere morgenmadsprodukter samt friskbagt brød i flere varianter.

   

   

  Lørdag og søndag er brunchbuffet’en ekstra og særligt lækker, når Café Sommerfuglen tager hul på weekendbrunchen. Og du har selvfølgelig frit valg på alle hylder, når det gælder kaffe, te, juice og øvrige drikkevarer.

   

  Café Istanbul i Valby – en brunch lidt ud over det sædvanlige

  Hvis du gerne vil prøve noget helt andet end den sædvanlige brunchmenu, bør du unde dig selv et besøg hos Café Istanbul i Valby. Café Istanbul er nemlig noget så sjældent som en tyrkisk restaurant, der serverer morgenmad og brunch.

  Hos Café Istanbul kan du således nyde en brunch, som er en slags fusion mellem den klassiske europæiske brunch og så en mere eksotisk én af slagsen. Café Istanbul blander nemlig alle de populære brunchelementer med tyrkiske retter, som smagsmæssigt går rigtig fint i spænd med hinanden.

   

   

  Du kan for eksempel vælge at bestille Café Istanbuls signaturbrunch, nemlig den såkaldte Istanbul Brunch. Her får du sucuk til dine røræg, honning med kaymak, oliven, tahin, yoghurt og hummus samt forskellige udgaver af sæsonens frugt og grønt. Du kan også vælge en traditionel tyrkisk brunch hos Café Istanbul bestående af røræg med sucuk og kyllingepølse, hjemmebagt börek (som er en slags snegl bagt med filodej), frugt og grønt samt tre forskellige slags oste.

   

  Café Asta – en stemningsfuld brunch med historie

  Er du på udkig efter en brunch, som kan nydes i en historisk og filmisk atmosfære, bør du lægge vejen omkring Hotel Fy & Bi. Her finder du nemlig Café Asta, som er hotellets restaurant, og som kan tilbyde såvel morgenmad og brunch som frokost og aftensmad i hyggelige omgivelser.

  Du kan sagtens få plads til spisning hos Café Asta, selvom du ikke har et værelse på Hotel Fy & Bi. Alle er nemlig velkomne til at nyde en morgenmad eller brunch i hotellets restaurantlokaler eller udenfor på terrassen.

   

   

  Hotel Fy & Bi ligger vis á vis med Nordisk Films hovedkvarter. Det hæderkronede danske filmselskab har til huse centralt i Valby og er selve symbolet på bydelen.

  Hos Café Asta kan du gå om bord i en lækker brunchtallerken, som serveres fra klokken ti hver dag ugen rundt. Her får du en pandekage med honning, spejlæg med brunchpølse og pancetta samt yoghurt med sukkersyltede rabarber, en croissant med ost, friskskåret frugt og fransk salami med grillet artiskok. Det hele serveret med rugbrød, ristet franskbrød og smør.

   

  Besøg Café Emil i Spinderiet til brunch

  Det hyggelige indkøbscenter Spinderiet i Valby er leveringsdygtig i meget andet og mere end et velassorteret udvalg af butikker. Her kan du nemlig også finde op til flere gode caféer og restauranter, hvor du kan nyde et lækkert måltid i løbet af dagen.

  Blandt disse finder du Café Emil – en lækker café som foruden et stort indendørs areal kan invitere udenfor på terrassen, hvor du kan nyde din morgenmad eller brunch i solen, når vejret er til det.

   

   

  Hos Café Emil er alle velkomne – både børn og voksne. Og du kan trygt invitere hele familien med på brunch uden at være bange for at sprænge familiens budget. Café Emil er nemlig kendt for såvel sin lækre og veltilberedte mad som for sine absolut rimelige priser. Og du vil med sikkerhed kunne finde en morgenmad eller brunch, som matcher din og de øvrige familiemedlemmers appetit.

  Café Emils standard brunchtallerken indeholder æg, bacon og pølser samt pandekager med sirup, friskskåret frugt og yoghurt med müsli. En Maidens Brunch er den lidt lettere udgave af standard brunchplatten og består af kyllingepølse, oliven, fetaost, pandekager med sirup, friskskåret frugt og yoghurt med müsli. Begge brunchtyper serveres med brød, smør og ost.

   

  Chokoladebrunch hos Peter Beier – en ganske ekstravagant oplevelse

  Hvis du er i markedet efter en særligt romantisk brunch eller den perfekte venindebrunch, er en chokoladebrunch hos Peter Beier det oplagte valg. Selv om ordene chokolade og brunch måske ikke helt matcher ved første øjekast, får Peter Beier det rent faktisk til at fungere.

   

   

  En chokoladebrunch hos Peter Beier består af diverse ost og charcuterie, her under æblerøget cheddarost og trøffelsalami, som går overraskende godt i spænd med den søde chokolade. Dertil friske jordbær dyppet i mørk chokolade og grapefrugt med chokoladenibs. Det hele serveres med surdejsbrød og chokoladerugbrød samt pålægschokolade og chocolate spread.

  Det er således ikke det store problem at finde en god morgenmad eller brunch i Valby. Velkommen til – og velbekomme!

  FAQ BOKS

  Findes Peter Beier i Valby?

  Ja – Peter Beier i Valby har til huse på Valby Torvegade 9.

  Hvad tid åbner Café Phenix i Valby?

  Café Phenix åbner hver dag klokken ni.

  Hvor kan jeg spise brunch i Valby?

  Der er masser af muligheder for at nyde en god brunch i Valby. Prøv for eksempel Café Asta eller Café Emil i Spinderiet.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her