Café Phenix – hverdags- og weekendbrunch i Valby

  Valby Langgade 74, 2500 Valby Tlf.: 3630 3379

  Hvis du befinder dig i Københavns bydel Valby, er der aldrig langt til det nærmeste gode spisested.

  Uanset om du er på jagt efter en hyggelig café eller en fancy restaurant, som tilbyder morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad, vil du kunne finde det helt rigtige sted i Valby. Valby er nemlig efterhånden temmelig stærk, hvad angår restaurationsscenen i hovedstaden.

  Inden for de seneste ti til tyve år har området gennemgået en eksplosiv udvikling, hvad angår byliv og spiseliv. Det betyder, at Valby er rigtig godt med, når det handler om lækre spisesteder, som er med på noderne. Og dette gælder også for morgenmad og brunch.

   

  Spis brunch hele ugen hos Café Phenix i Valby

  Uanset om du er lidt lækkersulten i hverdagen, eller om du vil fyre den af med en god brunch lørdag eller søndag, kan du finde, hvad du søger hos Café Phenix i Valby. Café Phenix serverer nemlig hverdagsbrunch mandag til fredag og den hel store weekendbrunch lørdag og søndag.

   

   

  En brunch hos Café Phenix i Valby består af buffet, som indeholder alle de kendte brunchklassikere – og lidt til. Den store weekendbrunch byder på et koldt bord, et varmt bord og så selvfølgelig diverse tilbehør.

  Ved det store kolde bord kan du mæske dig i diverse pålæg og charcuterie. Her finder du blandt andet friske rejer, røget laks, syv forskellige slags salat, 3 – 4 slags pålæg og 4 – 5 slags ost.

  Det varme bord er leveringsdygtigt i alle de lækre lune brunchretter så som røræg, brunchpølser, bacon og pandekager samt retter du ikke finder på et hvilket som helst brunchbord – for eksempel hotwings, mini kofte og falafel.

  Af tilbehør til din brunchplatte kan du vælge for eksempel sorte oliven eller fetaost. Det er også her, du finder det store frugtfad med masser af friskskåret økologisk frugt.

   

   

  Du finder også diverse morgenmadsprodukter som for eksempel yoghurt, müsli, nutella, marmelade, honning, sirup og meget mere. Og du kan selvfølgelig også vælge friskbagt brød med smør til din brunch.

  Når du vælger brunchbuffet hos Café Phenix i Valby, kan du selv sammensætte din brunchtallerken – og du kan spise, til du bliver mæt. Du kan supplere dit brunchmåltid med kaffe, te eller juice efter eget valg, og du er selvfølgelig velkommen til at blive hængende i de hyggelige lokaler, så længe du lyster.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Phenix?

  Café Phenix åbner hver dag kl. 09:00.

  Hvilken type brunch serverer Café Phenix?

  Café Phenix i Valby serverer brunchbuffet mandag til søndag.

  Hvor ligger Café Phenix i Valby?

  Café Phenix ligger på Valby Langgade 74.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her