Brunch i topklasse hos John&Woo på Amager

  Under Elmene 13, 2300 København S Tlf.: 31 51 74 00

  Amager er et af de områder i København, som har vundet frem, når det gælder cafémiljøet. I løbet af de seneste årtier har Amager for alvor placeret sig på landkortet inden for restaurationsbranchen – og der er ingen tegn på, at denne fremdrift vil høre op.

  I den centrale del af Amager, nærmere betegnet Under Elmene på Amagerbro, finder vi et af de seneste skud på stammen, nemlig succes restauranten John & Woo.

   

  Hvilken slags brunch kan jeg få hos John & Woo?

  Hos John & Woo kan du selv sammensætte din brunchtallerken alt efter dine præferencer, og hvor sulten du er. John & Woo er nemlig leveringsdygtig i en lang række små, delikate retter, som hver især gør sig fortrinligt som en del af et lækkert morgenmåltid eller en ditto frokost.

   

   

  Du kan for eksempel vælge en af de tre forskellige variationer over temaet Eggs Benedict – John & Woo’s hofret. Her har du valget mellem en klassisk Eggs Benedict med ristet skinke og spinat, Woo’s Eggs Royal med avocado og røget laks eller en Veggie Benedict med Portobello og spinat.

  Du kan trygt vælge mere end én ret til din brunch. John & Woo anbefaler faktisk, at du sammensætter din brunch af to til tre retter. Det kan for eksempel være John’s Steak and Egg som består af skiver af kalvecuvette, spejlæg, bagte cherrytomater og trøffelmayo eller røræg med ristet chorizo serveret på lyst brød.

   

   

  Du kan også vælge røræg med røget laks, en mad med marineret laks med citronmayo og dild, en avocadomash serveret på ristet brød, en cremet svampetoast på ristet lyst brød med vesterhavsost, en omgang veganske røde linser med vegansk creme fraiche, frisk chili og koriander, en tomatsalat med frisk mozzarella, citronolie, oliven og friske urter eller en broccolini med citronolie og vesterhavsost. Og du kan med stor fordel supplere din brunch med en portion trøffelfritter med trøffelmayo eller parmesanfritter med chilimayo.

  Er du mere i humør til at lade kokken bestemme, kan du hos John & Woo også bestille en færdigkomponeret brunchplatte bestående af Eggs Benedict eller Veggie Benedict, marineret laks med citronmayo, avocadomash med røget paprika og tomat og en Mini Croque Madame med trøffelbechamel samt frugt, hjemmebagt brød og smør.

  Hos John & Woo serveres udelukkende de bedste drikkevarer – og du kan selvfølgelig altid tilkøbe friskbrygget kaffe eller te til din morgenmad eller brunch i den hyggelige café.

  Så kort og godt – er du i nærheden af Amagerbro, og er du sulten – ja, så kig forbi John & Woo.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner John & Woo?

  John & Woo åbner klokken elleve i hverdagen og klokken ti i weekenden.

  Hvor ligger John & Woo på Amager?

  John & Woo bebor adressen Under Elmene 13.

  Kan jeg spise brunch hos John & Woo?

  Ja – John & Woo er leveringsdygtig i et hav af lækre brunchretter.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her