Wulff & Konstali Nørrebro – afslappet vælg selv-brunch på Nørrebro

  Skt Hans Torv 30, 2200 København N Tlf.: 32 54 81 81

  Wulf & Konstali er et af de nyeste cafékoncepter i København. Den første Wulf & Konstali restaurant åbnede i 2010 på Amager med stor succes og masser af brunchsultne gæster. Siden har tre andre spisesteder sluttet sig til flokken, nemlig Wulf & Konstali på Islands Brygge, i Hellerup og på Nørrebro.

  Wulf & Konstali leverer lækker morgenmad, brunch og frokost efter vælg selv-princippet. Det betyder, at du hos Wulf & Konstali kan sammensætte dit eget måltid ud fra de elementer, som findes på kortet. Du slipper for at være låst fast på en forudbestemt menu, hvilket er tilfældet på de brunchrestauranter som tilbyder brunchplatter. Og du undgår trængte buffet’er.

  Når du spiser brunch hos Wulf & Konstali, er du samtidig altid sikret et vegetarisk eller vegansk alternativ. Dette gør Wulf & Konstali til et oplagt mål for selskabet, som tæller en eller flere veganere eller vegetarer.

   

   

  Uanset om du er til morgenmad eller brunch, eller om du foretrækker en mere frokostagtig anretning, vil Wulf & Konstali kunne imødekomme dine ønsker.

   

  Wulf & Konstali på Nørrebro – brunch på Skt. Hans Torv

  I hjertet af Nørrebro ligger Skt. Hans Torv, som gennem årtier har været centrum for kvarterets caféliv. Omkring det åbne og lyse torv ligger caféer, kaffehuse og restauranter i stort udvalg. Og det er altså midt i dette skønne miljø, du finder Wulf & Konstali på Nørrebro.

  Da caféen ligger lige ud til torvet, er der om sommeren mulighed for at sidde udendørs, når man spiser brunch hos Wulf & Konstali på Nørrebro. Du kan selvfølgelig også tage plads inden døre og gå ombord i det omfangsrige og varierede menukort.

  En vælg selv-brunch hos Wulf & Konstali kan bestå i et udvalg af bagværk, mejeriprodukter, protein, frugt og grønt samt selvfølgelig det søde. Du kan sammensætte din brunch ud fra fem eller syv elementer, og det kan være endog særdeles vanskeligt at begrænse sig!

   

   

  De fleste af de i alt 22 elementer på Wulf & Konstalis menukort er hjemmelavede og langt størstedelen baseret på økologiske råvarer. Samtidig er menukortet indrettet til i så vidt muligt omfang at tilgodese særlige behov og præferencer.

  Du finder på kortet tydelig angivelse af, hvilke retter der indeholder kød, og hvilke der er vegetariske samt hvilke der indeholder allergener som for eksempel laktose, gluten eller nødder. Og ønsker du eksempelvis smør til dit hjemmebagte surdejsbrød, fås dette selvfølgelig i en vegansk version.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Wulf & Konstali på Nørrebro?

  Wulf & Konstali på Nørrebro åbner hver dag klokken syv om morgenen.

  Hvor ligger Wulf & Konstali på Nørrebro?

  Wulf & Konstali på Nørrebro finder du på Skt. Hans Torv 30.

  Kan jeg få vegetarisk brunch hos Wulf & Konstali?

  Ja – Wulf & Konstali serverer lækre vegetariske og veganske alternativer til den traditionelle brunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.