Wulff & Konstali – brunch for alle på Amager

  Lergravsvej 57, 2300 København Tlf.: 32 54 81 81

  Blandt de mange lækre spisesteder, som tilbyder brunch i København, hører Wulf & Konstali til i den yngre ende. De populære caféer findes to steder på Amager, nemlig på Islands Brygge og tæt på Lergravsparken Station – og endelig er der en Wulf & Konstali på Nørrebro samt én i Waterfront indkøbscenteret i Hellerup.

  Du går aldrig galt i byen, når du bestiller en brunch hos Wulf & Konstali. Her er det nemlig dig, der bestemmer.

   

  Byg selv din brunch hos Wulf & Konstali

  Wulf & Konstali er blandt de brunchcaféer, som har indført byg selv-princippet, når det gælder brunch. Dette består i al sin enkelthed af en spiseseddel, på hvilken du afkrydser de elementer, som skal indgå i måltidet.

  Menuen indeholder intet mindre end toogtyve lækre og inspirerende retter, som genremæssigt spænder fra de mest velkendte brunchretter til de mere ukonventionelle af slagsen.

   

   

  Wulf & Konstalis brunchretter er delt ind i kategorierne Bager, Æg, Frugt og Grønt, Mejeri, Kød og Fisk, og I Den Søde Ende.

  Under kategorien Bager finder du diverse bagværk – her under en brødkurv indeholdende friskbagt brød og økologisk smør. Naturligvis med mulighed for tilvalg af vegansk smør. I bageriet finder du samtidig almindelig smørbagt croissant, mandelcroissant, tebirkes med speltcrumble, en himmelsk nutellasnegl og den populære kardemommesnurre.

  Du kan vælge mellem to forskellige slags økologiske æg, nemlig spejlæg med kørvel og røræg med purløg. I Mejeriet kan du desuden gå på opdagelse i et spændende udvalg af skyr, ost og brie med det lækreste tilbehør.

   

   

  I Frugt og Grønt kategorien kan Wulf & Konstali diske op med forskellige bowls, for eksempel en Smoothie Bowl med mandarin, banan, kokosmüsli og mandler samt den 100% veganske Buddha Bowl med ristede kikærter, rød quinoa og edamame bønner. Du kan også slå dig løs i saltbagte rødbeder med ristede kastanjer, mizunasalat og stjerneanis. Spændende grønne retter som kan mætte veganeren eller vegetaren!

  Er du kødæder, kan du gå ombord i Kød og Fisk afdelingen. Her finder du varmrøget laks med purløgsmayo, jordskokkesuppe med sprødristet kalkunchorizo, stegt bacon og pølse samt en mini Croque Monsieur. Til den søde tand kan Wulf & Konstali tilbyde æblecrumble med creme af stikkelsbær, solsikke og chiagrød med mandarin kompot samt birkesvaffel med ristede pistacienødder.

  Der er således rige muligheder for at sammensætte en rigtig velsmagende og varieret brunch eller morgenmad hos Wulf & Konstali, uanset om du er vegetar, veganer eller ingen af delene – og om du er meget eller lidt sulten.

  God appetit!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Wulf & Konstali?

  Wulf & Konstali på Islands Brygge slår hver dag dørene op klokken syv. Det samme gælder for caféen på Lergravsvej, men her må du dog vente til klokken otte i weekenden.

  Hvilken slags brunch kan jeg få hos Wulf & Konstali på Amager?

  Wulf & Konstali serverer brunch efter vælg selv-princippet.

  Hvor ligger Wulf & Konstali på Amager?

  Wulf & Konstali har to forskellige placeringer på Amager, nemlig på Islands Brygge og ved Lergravsparken Station.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder