Virkelig lækker østerbrobrunch hos Dag H

  Dag Hammarskjölds Allé 38, 2100 Østerbro Tlf.: 3527 6300

  Den fancy del af Østerbro ligger tæt på Københavns Indre By og er nok den bydel, der er mest berømt for sine spændende spisesteder. Sådan har det været i mange år. Og der er ikke noget som tyder på, at dette kommer til at ændre sig lige foreløbig.

  Det er på den indre del af Østerbro, du finder de hyggeligste caféer og mest fancy restauranter i hele byen. Således er du aldrig langt fra en lækker spiseoplevelse, når du bevæger dig rundt i området mellem søerne og Trianglen.

   

  Brunch hos Dag H – en udsøgt oplevelse

  I hjertet af Indre Østerbro, tæt ved søerne, Østerport Station og det fashionable ambassadekvarter, finder vi Dag H. Dag H opstod i de sene halvfemsere under navnet Amokka og var et banebrydende cafékoncept, som for alvor gjorde espressodrikkene populære i Danmark.

  Dag H har sin beliggenhed på Dag Hammarskjölds Allé – der af navnet. Foran restauranten findes en stor åben plads med udendørs serveringsareal. Her ynder Dag H’s gæster at tage plads fra det tidlige forår, hvor solens første spæde stråler kan bringe glæde ind i de vinterkolde hjerter. Og særligt det store udendørs areal bidrager til Dag H’s store popularitet blandt københavnerne.

   

   

  Er vejret ikke til udendørs spisning, tilbyder restauranten også rummelige og klassisk indrettede lokaler med masser af plads mellem bordene og veloplagt servering. Her kan du sidde alene, sammen med vennegruppen eller med hele familien og nyde de lækre retter fra det velassorterede menukort.

  Dag H tilbyder brunch både i hverdagen og i weekenden. Selve brunchplatten består af to forskellige varianter, nemlig den lette og den tunge. Den lette brunch hos Dag H indeholder blåbærskyr med granola, grape med kanelsukker, falafel med avocadodip, røræg, solmoden avocado med ristet sesam, hummus med rugkiks, amerikansk pandekage med sirup og bær, skåret frugt samt ost og rugbrød.

   

   

  Den tunge variant af en Dag H brunch består af grillet chorizo, stegte cocktailpølser, serranoskinke, røræg, sprød bacon og pommes frites samt skåret frugt, blåbærskyr med granola og amerikansk pandekage med sirup og bær.

  Er du ikke til den helt store forkromede brunchanretning, kan du vælge en af de mindre platter fra kortet. Du kan for eksempel bestille en klassisk Morgenkomplet bestående af ristet rugbrød med smør, ost og jordbærmarmelade samt røræg og blåbærskyr med granola. Men du kan også vælge en omelet med enten serranoskinke eller grøntsagsmix samt cheddarost, en portion pandekager med nødder, chokoladesauce og bær eller en stor smørbagt fransk croissant. Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Dag H?

  Dag H åbner hver dag klokken halv ti.

  Hvor ligger Dag H?

  Dag H har til huse på Dag Hammarskjölds Allé 38 tæt på Østerport Station.

  Kan jeg spise brunch hos Dag H?

  Ja – Dag H er leveringsdygtig i såvel brunchplatter som enkelte morgenmadsanretninger.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her