Vegetarbrunch og vegansk brunch i København

  Når ordet ”brunch” bliver nævnt, tænker de fleste nok på anretninger, som inkluderer pølser, æg i form af røræg, blødkogte æg eller spejlæg og bacon. Mange brunchplatter indeholder også røget laks, patéer og andre retter med kød eller fisk.

  Men hvad gør man som vegetar eller veganer, hvis man gerne vil nyde et tidligt måltid sammen med vennerne, og disse insisterer på brunch?

   

  Vegetarbrunch og vegansk brunch i København

  Svaret er enkelt: Man foreslår et af de mange lækre spisesteder, som kan præsentere et vegetarisk eller vegansk alternativ til den konventionelle brunch.

  Rigtig mange caféer og restauranter har nemlig indset nødvendigheden i også at kunne servere kødfri eller plantebaseret brunch. Du vil således sagtens kunne hygge med en lækker brunch uden at skulle gå på kompromis med dine principper. Det er blot et spørgsmål om at finde det rette spisested.

   

  Brunch for vegetarer hos Kalaset

  I området tæt på Nørreport Station og Torvehallerne myldrer det med spændende restauranter og caféer, som er leveringsdygtige i velkomponerede brunchanretninger – også for vegetarer. Blandt disse finder du Kalaset, som igennem årtier har serveret brunch, frokost og varme retter for glade og tilfredse gæster.

   

   

  Hos Kalaset kan du selv sammensætte din brunchplatte ud fra et stort udvalg af retter fra det velassorterede menukort. Flere af disse er såvel vegetariske som veganske – og du vil sagtens kunne bygge en lækker og varieret vegetarbrunch.

   

  Få den bedste veganske brunch hos Kayak Bar

  Er du veganer, kan det straks blive en kende mere vanskeligt at finde en god brunch, da udvalget af tilgængelige råvarer er endnu mere indskrænket. Det kan dog sagtens lade sig gøre – det er igen kun et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

   

   

  Den københavnske restaurant Kayak Bar er først og fremmest kendt for sin spændende beliggenhed ved Børskaj neden for Knippelsbro. Hertil har du adgang fra Børsgade såvel som fra vandsiden, hvis du kommer anstigende i båd eller kajak. Og du kan nyde din brunch fra det solbeskinnede trædæk i sommerhalvåret eller inden for i den hyggelige restaurant i de kolde vintermåneder.

  Kayak Bar er leveringsdygtig i en super lækker vegansk brunchplatte, som oven i købet inkluderer glutenfrit brød og vegansk fremstillede pandekager. Måske Københavns bedste bud på en veganerbrunch.

   

  En vegetar- eller veganerbrunch med gods i hos Natur Tørst

  Bevæger du dig ud på Amager, finder du hos Natur Tørst en café, som udelukkende serverer retter baseret på de såkaldte superfoods. Uanset om du er kødæder, veganer eller vegetar, kan du hos Natur Tørst finde en brunchplatte, som matcher dine behov til perfektion.

   

   

  Samtidig kan du være helt sikker på, at en Natur Tørst brunch er sund for din krop. Natur Tørst vælger nemlig udelukkende de bedste råvarer og ingredienser i fineste økologiske kvalitet. Du får med andre ord et boost til din naturlige sundhed, når du spiser brunch hos Natur Tørst.

  FAQ BOKS

  Hvor finder jeg den bedste vegetar- og veganerbrunch i København?

  Du kan her på siden finde en guide til de restauranter og caféer, som serverer veganske og vegetariske brunchanretninger.

  Kan jeg spise vegansk brunch i København?

  Ja – udvalget af spisesteder, som serverer vegansk brunch, er faktisk temmelig stort i København.

  Serverer Kalaset vegetarisk brunch?

  Ja – den kendte café Kalaset tæt på Nørreport er leveringsdygtig i vegetariske alternativer til de konventionelle brunchretter.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder