The Union Kitchen – verdensklasse brunch i København K

  Store strandstræde 21, 1255 København K Tlf.: 33 14 54 88

  Hvis du befinder dig i Københavns Indre By, nærmere betegnet området omkring Nyhavn, behøver du ikke at lede med lys og lygte efter et godt spisested. Dem vrimler der nemlig med i netop dette område.

  Kvarteret omkring Nyhavn, Magasin Du Nord, Amalienborg, Kongens Nytorv, Marmorkirken, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset må betragtes som byens hjerte. Her er du tæt på alt, hvad der karakteriserer Københavns Indre By, nemlig havneindløbet, de hyggelige caféer, de mange spændende butikker og nogle af byens fornemste kulturinstitutioner.

  Om sommeren myldrer det naturligt nok med turister i området. Men der er masser af plads til alle – for netop i dette område ligger de hyggelige caféer, restauranter og kaffebarer nemlig tæt. De gode forhold for udendørs servering bidrager samtidig til en levende og sprudlende atmosfære, især i højsæsonen midt på sommeren.

  The Union Kitchen Kbh K

  Resten af året kan man nyde den afslappede stemning i de smukke omgivelser med historiske bygninger og fine både, som vugger langs kajen. Og der er intet som helst i vejen for at besøge en af de hyggelige caféer til en omgang morgenmad eller brunch – snarere tvært imod.

   

  Brunch så hatten passer hos The Union Kitchen

  I Store Strandstræde, som er en af de mere kendte sidegader til Nyhavn, finder du The Union Kitchen. The Union Kitchen er et populært valg for det morgenfriske publikum, som er i markedet efter en lækker brunch med masser af saft og kraft.

  The Union Kitchen har til huse såvel i København K som på Østerbro. Det er dog her i Indre By, at du finder den originale The Union Kitchen. Det er samtidig her, du kan opleve den ægte brunchstemning – også i hverdagen. Og du vil hurtigt finde ud af, hvorfor The Union Kitchen er sådan et populært udflugtsmål for brunchhungrende københavnere.

   

   

  Hos The Union Kitchen kan du nemlig forkæle dig selv med to forskellige typer brunch – en traditionel brunchplatte og en vegetarisk én af slagsen. Begge er gode, solide måltider med masser af gods i.

  Den traditionelle brunch indeholder økologisk røræg med purløg, svinepølser, bacon, røget laks, vesterhavsost, avocado og feta på rugbrød, græsk yoghurt og granola med rabarberkompot og grapefrugt samt en vaffel med hjemmelavet chokolade sauce. I den vegetariske brunch er svinepølser, bacon og laks erstattet af vegetardeller, løgchutney og chilihummus.

  Er du knap så sulten, kan du bestille en mindre ret – for eksempel en omgang røræg med bacon, pølser og avocado. Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner The Union Kitchen i Store Strandstræde?

  The Union Kitchen åbner hver dag klokken halv otte.

  Hvor ligger The Union Kitchen i Indre By?

  The Union Kitchen har til huse i Store Strandstræde 21 tæt på Nyhavn og Kongens Nytorv.

  Kan jeg spise brunch hos The Union Kitchen?

  Ja – The Union Kitchen er leveringsdygtig i såvel traditionel som vegetarisk brunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her