The Union Kitchen – brunch i verdensklasse på Østerbro

  Øster Farimagsgade 16a, 2100 Østerbro Tlf.: 91 11 77 06

  Centralt beliggende på Indre Østerbro, nærmere betegnet på Øster Farimagsgade, finder du The Union Kitchen. The Union Kitchen opstod oprindeligt som en eksklusiv café og restaurant i Store Strandstræde tæt på Nyhavn i Københavns Indre By og udvidede i 2020 konceptet til også at omfatte et etablissement på Østerbro.

  Når du besøger The Union Kitchen på Østerbro, bør du belave dig på en smagsmæssig sanseoplevelse af de helt store. I lighed med sin citybaserede søsterrestaurant har The Union Kitchen på Østerbro nemlig alt andet end standard café-retter på menuen.

   

   

  The Union Kitchen disker op med en bred vifte af morgen- frokost- og aftenretter for enhver smag. Hører du til gruppen af morgenmad og brunch aficionados, som sætter pris på et sundt og varieret morgenmåltid, der gerne må vare hele dagen, er der gode nyheder til dig. The Union Kitchen serverer nemlig morgenmad og brunch allerede fra klokken halv otte og helt frem til klokken fire om eftermiddagen.

  Der er således rig mulighed for at hygge i timevis med udsøgte brunchretter, som nemt kan dække hele dagens kaloriebehov. Og da The Union Kitchen er beliggende i smukke og hyggelige omgivelser, bliver oplevelsen blot endnu mere attraktiv.

   

  Overdådig morgenmad og brunch hos The Union Kitchen på Østerbro

  The Union Kitchen inviterer indenfor til et bredt udvalg af spændende brunch- og morgenmadsretter.

  Den klassiske brunchplatte hos The Union Kitchen består af økologisk røræg med purløg, pølser og bacon, røget laks, vesterhavsost, avocado og feta på rugbrød, græsk yogurt med granola og rabarberkompot samt rosagrøn grapefrugt, grøn salat og vaffel med hjemmelavet chokoladesauce og friske bær.

   

   

  Som alternativ til den traditionelle platte kan du vælge en vegetarisk version, hvor pølser og bacon er skiftet ud med vegetariske frikadeller med løg chutney og chili hummus. Du kan også vælge selv at sammensætte din brunch ud fra et udvalg af mindre retter – for eksempel yoghurt med granola, Eggs Benedict eller en mindre brunchtallerken bestående af økologiske røræg med bacon, pølse, avocado og brød.

  Hos The Union Kitchen kan du sagtens være med i brunchselskabet, selvom du er vegetar. Foruden den oven for nævnte vegetariske brunchplatte, kan du vælge at bestille en Halloumi burger med trøffel fries og mayo chili, en lækker falafel salat med kål, gulerod, æble, mandel, feta, dadler og chili hummus – eller Eggs Florentine på surdejsbrød med spinat, tomater og hollandaise sauce som alternativ til Eggs Benedict.

  Velbekomme – du bliver helt sikkert mæt hos The Union Kitchen!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger The Union Kitchen på Østerbro?

  Østerbroafdelingen af The Union Kitchen ligger centralt placeret på Øster Farimagsgade 16A.

  Kan jeg bestille brunch hos The Union Kitchen?

  Ja, The Union Kitchen er leveringsdygtig i såvel brunchplatter som enkeltstående brunch- og morgenmadsretter.

  Kan jeg spise en tidlig brunch hos The Union Kitchen?

  The Union Kitchen åbner allerede klokken halv otte, hvor de dygtige tjenere står klar til at servere brunch og morgenmad for gæsterne.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.