The Laundromat Café – en børnevenlig brunch på Østerbro

  Århusgade 38, 2100 Østerbro Tlf.: 35 55 60 20

  Er du i humør til brunch for hele familien, og befinder I jer i eller i nærheden af Århusgadekvarteret på Østerbro? Så er The Laundromat Café et oplagt mål.

   

  The Laundromat Café – rummelighed og hygge for hele familien

  The Laundromat Café slog i 2004 dørene op for det første vaskeri-café koncept i Danmark. Idéen bag The Laundromat Café var, at gæsterne kunne vaske deres tøj og samtidig hygge med en kop kaffe og en avis eller surfe på nettet.

  Nu om stunder er vaskemaskinerne ikke længere en integreret del af The Laundromat Cafés koncept. Men hyggen, den afslappede atmosfære og rummeligheden er ikke gået tabt.

  Således byder The Laundromat Café såvel singletons som venneflokken, mødregruppen og familien velkommen i de lækkert og moderne indrettede lokaler. Her skal være plads til alle – både voksne, babyer, tumlinger og større børn.

   

   

  Hos The Laundromat Café er der ingen krav om, at man sidder pænt ved bordet. Her må leges, snakkes og grines. Og af samme grund har The Laundromat Café indrettet caféen, så der er plads til, at de mindste kan hygge sig på gulvet med spil eller legetøj.

   

  Brunch for store og små størrelser hos The Laundromat Café

  Når du bestiller brunch hos The Laundromat Café, kan du således vælge en børnevenlig version. Her er portionen mindre, men med det samme indhold – selvfølgelig til en familievenlig pris.

  En Dirty Brunch hos The Laundromat Café består af pølser, bacon, røræg, ost, bagt kartoffel, grillet tomat, pandekager og yoghurt og serveres med friskbagt brød dertil. Dirty Brunch fås i en børneudgave til de helt små maver, og du kan vælge at tilføje ekstra bacon, ost, røræg, pølser eller pandekager til din ordre.

   

   

  Er du vegetar, kan du vælge en Clean Brunch bestående af røræg, ost, grillede grøntsager, hummus, frugt, pandekager, yoghurt og brød. Du kan selvfølgelig også vælge selv at sammensætte din brunchtallerken ud fra kortets andre vegetariske alternativer.

  Blandt disse finder du den populære avocadomad på rugbrød med creme fraiche, rucola, avocado, pocheret æg og friske krydderurter. Du kan også vælge at bestille en lækker Acai Bowl med frugt, havremælk, belgisk chokolade, chia, bær og mandler.

  Er du knap så sulten, kan du hos The Laundromat Café bestille en Basic brakfast med spejlæg eller røræg, bacon og brød eller en ostemad med syltetøj på rugbrød ledsaget af røræg. Og er du ekstra lækkersulten, kan du bestille de lækre fluffy pandekager eller blåbærpandekager med ahornsirup og smør.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner The Laundromat Café på Østerbro?

  The Laundromat Café åbner hver dag ugen rundt klokken ni.

  Hvor ligger The Laundromat Café på Østerbro?

  The Laundromat Café har til huse centralt i Århusgade 38 på Østerbro.

  Kan man få brunch til børn hos The Laundromat Café?

  Ja – The Laundromat Café serverer billig brunch i børnestørrelse.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.