Superb brunch hos Zirup i Strædet

  Læderstræde 32, 1201 København K Tlf.: 3313 5060

  Befinder du dig i centrum af København, og er du ved at være brødflov ovenpå måske timevis af shopping og sightseeing? Så kan du med stor fordel søge mod Strædet.

  Strædet er en fælles betegnelse for Kompagnistræde, Læderstræde og Farvergade – tre hyggelige gader som i forlængelse af hindanden danner en parallel til Strøget fra Amagertorv til Rådhuspladsen. Det er i Strædet, du finder den højeste koncentration af hyggelige butikker og trendy caféer i København K.

  Når du benytter Strædet som alternativ til den store gågade, kommer du på afstand af high street butikker og de værste turistfælder. Selv ægte københavnere spiser morgenmad, brunch og frokost i Strædet, som huser de bedste spisesteder, området kan byde på. Derfor kan du trygt sætte dig tilrette i en af de hyggelige caféer – eller under en markise i et af de skønne udendørs serveringsområder tilhørende disse.

   

   

  Zirup – lækker brunch i hjertet af København

  Caféen Zirup er et af de hyggeligste og derfor mest populære spisesteder i Strædet. Uanset om du er på jagt efter brunch, morgenmad eller frokost, eller om du ønsker at varme op til byturen med et let aftensmåltid, kan du finde, hvad du søger hos Zirup. Zirup byder på intet mindre end to forskellige brunchanretninger – en let og en tung én af slagsen.

  Den lette brunch, som samtidig udgør det vegetariske alternativ, består af vaniljeskyr med blåbær og hjemmelavet granola, grape med kanelsukker, hjemmelavet falafel med avocadodip, hjemmelavet hummus med rugchips, smilende æg, solmoden avocado med ristede sesamfrø, friskskåret frugt og en amerikansk pandekage med sirup og bær. Hertil serveres ost og rugbrød.

  Den tunge brunch hos Zirup består af røræg med stegte cocktailpølser og sprød bacon samt grillet chorizo, serranoskinke og pommes frites, vaniljeskyr med blåbær og hjemmelavet granola, en amerikansk pandekage med sirup og bær samt friskskåret frugt.

  Hvis du er i humør til en let og lækker omelet, kan du hos Zirup bestille en grøntsagsomelet med et mix af grøntsager og urter samt solmodne tomater og parmesan eller en serranoomelet med serranoskinke, parmesan og solmodne tomater – begge serveret med sprød salat. Og til den søde tand kan du vælge tre amerikanske pandekager med bær, chokoladesauce, nødder og sirup eller en lækker smørbagt croissant.

   

   

  Zirup er selvfølgelig leveringsdygtig i alskens drikkevarer. Her under et stort udvalg af forskellige teer samt diverse espressodrikke. Du kan med stor fordel supplere din morgenmad eller brunch med en hjemmelavet smoothie eller Zirups egen limonade lavet på danskvand, hyldeblomst, frisk lime og passionsfrugt.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Zirup?

  Zirup holder åbent fra klokken ti hver dag hele ugen.

  Hvor ligger Zirup?

  Zirup ligger i Læderstræde 32.

  Serverer Zirup brunch?

  Ja – Zirup serverer to slags brunch hver dag.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her