Stempel Bar & Kitchen – en solid brunch på Vesterbro

  Enghave Plads 2, 1670 København V Tlf.: +45 33212767

  Når du er på udkig efter en lækker og veltilberedt brunch i København, kan du med stor fordel lægge vejen forbi Vesterbro. Denne hippe og trendy bydel har utroligt meget at byde på når det gælder spiseliv, og især brunch-scenen er særdeles avanceret i netop dette kvarter.

  Især området omkring Enghave Plads har fået en opblomstring i løbet af de seneste år. Dette skyldes ikke mindst Cityringen, som med en velplaceret metrostation har gjort det muligt at komme let til dette farverige område.

  Som et resultat heraf har et hav af lækre caféer og restauranter set dagens lys. Og du vil altid kunne finde et tidligt måltid i området, uanset din smag og dine præferencer.

  Stempel Bar & Kitchen – brunch og morgenmad i verdensklasse

  Blandt de nyere tilføjelser finder vi Stempel Bar & Kitchen – en alsidig café, som både serverer morgenmad, brunch, frokost og aftensmad, og som samtidig er natklub i weekenden.

  Hos Stempel Bar & Kitchen finder du alt hvad hjertet kan begære af klassiske café-retter som for eksempel burgers og sandwiches i flere afskygninger, diverse salater, og selvfølgelig de populære nachos. Og skulle du være tidligt på færde, kan du forkæle dig selv med en af de lækre brunch tallerkener eller morgenanretninger, som Stempel Bar & Kitchen disker op med i hverdagene frem til klokken 14:00.

  Morgenmad på Stempel Bar & Kitchen – let og lækkert

  Stempel Bar & Kitchen åbner hver dag klokken elleve, og kan byde indenfor til flere forskellige variationer over temaet morgenmadstallerken.

  På Stempel Morgenmadstallerken finder du oksepølser, bacon, Rösti, grillet tomat, Panko-panerede svampe, Baked Beans og spejlæg samt pandekager med sirup. Hertil serveres lunt, grillet surdejsbrød. Du kan vælge at supplere med et glas friskpresset appelsinjuice og en kaffe eller espresso efter eget ønske.

  Skulle du være i humør til et lettere måltid, kan du i stedet vælge en Enghave Morgenmadstallerken. Denne består af skyr, granola, røræg, ost og laksemousse samt avocado på rugbrød, en pandekage med blåbær marmelade, en croissant, friske bær og frugt og et Smoothie Shot.

  Til den helt lille sult kan du vælge en omelet med enten ost, skinke eller svampe. Du kan også få flere toppings formedelst et mindre beløb. Og til de sunde kan en avocado toast med frisk avocado, avocado creme, sesam, chili og urter på rugbrød anbefales – tilføj eventuelt spejlæg eller røget laks.

  Brunch buffet hos Stempel Bar & Kitchen når weekenden skal være ekstra sprød

  Skal tømmermændene plejes med manér, kan du lægge vejen forbi Stempel Bar & Kitchen lørdag og søndag formiddag. Her kan du mæske dig i en brunch buffet bestående af varme og kolde retter, friskbagt brød, frisk frugt og ditto bær og masser af kolde og varme drikke ad libitum.

  Buffet’en er åben fra 10:00 – 14:00 – og børn spiser med til nedsat pris.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Stempel Bar & Kitchen?

  Stempel Bar & Kitchen åbner klokken 11.00 i hverdagene og klokken 10:00 lørdag og søndag.

  Hvilke typer morgenmad og brunch serverer Stempel Bar & Kitchen?

  Stempel Bar & Kitchen serverer både morgenmadstallerken og brunch buffet.

  Hvor ligger Stempel Bar & Kitchen?

  Stempel Bar & Kitchen har til huse midt på Enghave Plads, tæt på Metrostationen.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her