Spis lækker og billig brunch hos Café Vivaldi i Indre By

  Bremerholm 1, 1069 København K Tlf.: 33 13 80 00

  Når du bevæger dig rundt i København, kommer du ikke uden om Strøget. Strøget var i mange år verdens længste gågade og har altid været et sandt mekka for yndere af high street butikker samt stormagasiner. Du finder intet mindre end to af slagsen på Strøget, nemlig Illum og Magasin Du Nord, som begge ligger i den mere mondæne ende inden for deres genre.

  Når du ad Strøget nærmer dig Kongens Nytorv, vil du lægge mærke til, at butikkerne bliver mere og mere fashionable. Den “pæne ende” af den legendariske gågade byder på butikker med varer fra de dyreste brands i verden, ligesom du i sidegaderne finder flere fine restauranter end falaffelbarer.

  Især området omkring Magasin Du Nord og Hotel d’Angleterre står i skærende kontrast til området omkring Rådhuspladsen. Det er den del af Strøget, som løber mellem Bremerholm og Kongens Nytorv. Her finder du nogle af de dyreste butikker med tøj, smykker, ure og accessories. Men du finder også en afdeling af det kendte restaurant koncept Café Vivaldi.

   

   

  Café Vivaldi ved Magasin Du Nord – brunch i topklasse til lave priser

  Café Vivaldi er en af Københavns mest udbredte restaurantkæder og har filialer over hele byen. Café Vivaldi er især berømt for sine gedigne måltider til lave priser – og for sine gode beliggenheder rundt omkring i København.

  Du er aldrig langt fra din nærmeste Café Vivaldi, når du befinder dig i Indre By. Du kan gå på Café Vivaldi ved Axeltorv tæt på Hovedbanegården og Vesterport eller ved Nørreport Station, hvor Café Vivaldi også er til stede. Og så kan du altid tjekke ind hos Café Vivaldi ved Magasin Du Nord, når du trænger til en bid brød før eller efter din shoppingtur.

  Café Vivaldi tilbyder god mad til priser, hvor de fleste kan være med. Uanset om du er til burger, sandwich eller en frisk salat, kan du finde, hvad du søger hos Café Vivaldi. Samtidig er caféen kendt for gode, rummelige lokaler med masser af siddepladser. Det er således stort set altid muligt at få et bord hos Café Vivaldi, også selv om I er flere, der skal ud og spise.

   

   

  En brunch hos Café Vivaldi ved Magasin Du Nord er en platte bestående af røræg med bacon og stegt pølse, skyr med bærkompot og müsli, ost, røget laks, avocado, skinke, frisk frugt og pandekager med ahornsirup – alt sammen serveret med brød og smør og valgfri stempelkaffe eller te.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Vivaldi i Indre By?

  Café Vivaldi på Bremerholm åbner hver dag klokken ti.

  Hvor ligger Café Vivaldi i København K?

  Café Vivaldi ligger på Bremerholm 1 ansigt til ansigt med Magasin Du Nord.

  Serverer Café Vivaldi på Bremerholm brunch?

  Ja – hos Café Vivaldi kan du bestiller en brunchtallerken hver dag.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.