Smartbox Brunch eller Go Dream Brunch – find de bedste steder

  Det er blevet utroligt populært at begave venner og familie med gavekort til oplevelser. Blandt de mest kendte udbydere af denne type gavekort finder du Smartbox og Go Dream, som hver især kan tilbyde en bred vifte af gavekort og oplevelsesgaver.

   

  Oplevelsesgaver – en oplagt idé til jul, fødselsdag eller jubilæum

  Det smarte ved et gavekort er, at du ikke låser modtageren fast på en bestemt gave. Med et oplevelsesgavekort giver du din modtager mulighed for selv at vælge hvornår – og i mange tilfælde også hvor – gavekortet skal indløses.

  Et gavekort til brunch kan for eksempel typisk bruges på et bredt udvalg af caféer og restauranter over hele landet. Dette er praktisk al den stund, modtageren selv vil bestemme, om den pågældende brunch skal indtages i vedkommendes hjemby eller i forbindelse med et ophold andetsteds i landet.

   

   

  Dette gør denne type oplevelsesgaver populære som firmagaver eller som en del af en gavekurv. Derfor kan du med stor fordel begave en kollega eller medarbejder med et Smartbox eller Go Dream gavekort eller glæde det nygifte par med en oplevelsesgave.

   

  Go Dream og Smartbox gavekort til brunch

  Blandt de mange forskellige oplevelser som et oplevelsesgavekort kan bruges til, finder du café- og restaurantbesøg – her under brunch. Smartbox er således leveringsdygtig i boksene ”Brunch for 2” og ”Cafébesøg for 2,” som også kan inkludere brunch.

  Med ”Luksusbrunch i København” fra Smartbox får du adgang til nogle af de bedste brunchrestauranter i Valby og på Amager samt i Indre By og brokvartererne. Blandt disse kan nævnes Café Sirius, Café Vivaldi, Café Fatamorgana og Café Ciré.

  Hos Go Dream kan du finde ”Luksusbrunch for 2”, som ikke begrænser sig til København, men som kan indløses på caféer og restauranter i byer over hele Danmark såvel i Jylland som på Fyn og Sjælland.

   

   

  Du kan også væge et af de mere specifikke gavekort, som retter sig imod enkeltstående etablissementer, hvor der serveres morgenmad eller brunch. Blandt disse kan nævnes ”7 komponentsbrunch hos Wulff & Konstali – mandag til fredag”, som giver modtageren mulighed for at sammensætte en lækker brunch hos en af de gode Wulff & Konstali-restauranter i København. Disse finder du på Amager og på Nørrebro samt i shoppingcenteret Waterfront i Hellerup.

  Go Dream kan også tilbyde et gavekort, som gælder til en morgenanretning hos Bistro Royal, som ligger lige ved Kongens Nytorv i Københavns Indre By. Og endelig kan du vælge Go Dreams ”Brunch for 2”, som har mange muligheder for indløsning på caféer og restauranter over hele landet.

   

  LÆS OGSÅ: Buffet eller klassisk brunch – hvad skal du vælge?

  FAQ BOKS

  Hvor kan jeg spise Luksusbrunch for 2 med et Go Dream gavekort?

  Et Luksusbrunch for 2 gavekort fra Go Dream gælder til en lang række brunchrestauranter i Danmark. Vil du bruge det i København, så find de bedste brunchrestauranter her.

  Kan jeg bruge mit Smartbox Brunch gavekort hos Café Vivaldi?

  Ja – Café Vivaldi i København er et af de steder, hvor du kan indløse et Smartbox gavekort.

  Kan jeg købe Go Dream gavekort til Wulff & Konstali?

  Ja – du kan sagtens finde gavekort til Wulff & Konstali hos Go Dream og forkæle en, du holder af med brunch.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder