Restaurant Sult i Cinemateket – weekendbrunch for hele familien

  Vognmagergade 8B, 1120 København K Tlf.: 33 74 34 17

  Området omkring Gothersgade, som løber fra Kongens Nytorv forbi Nørreport Station og op til Peblinge sø og Dronning Louises Bro, er et af de mere fashionable i København. Her finder du statelige bygninger med smukke facader, spændende butikker, hyggelige caféer og selvfølgelig Kongens Have med Rosenborg Slot.

  Det er også her, du finder Det Danske Filminstituts film- og kulturhus Cinemateket – Danmarks førende kulturinstitution for filmkunst. I Cinemateket kan du nyde fremvisninger af filmklassikere og smalle film af nyere dato og deltage i foredrag ved instruktører og eksperter.

  Du finder masser af spændende litteratur om film i Cinematekets butik, ligesom du kan købe gamle film plakater og selvfølgelig film på DVD. Og så inviterer Cinemateket inden for i en af verdens største samlinger af litteratur om film og TV samt et videotek bestående af mere end 14.000 film.

   

  Spis brunch i weekenden hos Restaurant Sult

  Foruden denne store vidensbank og Cinematekets berømte biograf finder du i Egmonts gamle bygning også Restaurant Sult. Restaurant Sult er opkaldt efter Henning Carlsens filmklassiker “Sult”, som er baseret på den norske forfatter Knut Hamsuns roman af samme navn.

   

   

  Det er oplagt at indtage et lækkert måltid før eller efter en fremvisning i Restaurant Sult, som er drevet af Meyers Køkken – en kendt dansk restaurationsvirksomhed med filialer over hele byen. Restaurant Sult byder nemlig på op til flere lækre menuer, som passer til enhver smag.

  Der ud over kan du hos Restaurant Sult bestille brunch hver weekend. Her lægger restauranten nemlig lokaler til en toptunet brunchbuffet med rigtig mange forskellige retter.

  Restaurant Sults brunchbuffet indeholder såvel de kendte brunchretter så som små stegte brunchpølser, sprødstegt røget bacon og røræg som mere eksotiske anretninger, for eksempel sprøde falafler med spidskommen, persille, dild og sesam, yoghurtkartoffelrøsti med dild og fennikel og shakshuka med spicy tomatsauce, halloumi, bagte æg og persille.

   

   

  Du kan selv sammensætte din egen yoghurt ud fra yoghurt naturel, nordisk skyr eller vegansk planteyoghurt med et udvalg af toppings – for eksempel granola, ristede kokosflager, æblekompot, dadler, dulce de leche, sæsonens frugtsalat, ristet rugbrød, valnødder, hasselnødder, tørrede bær (rosiner, abrikoser, tranebær), græskarkerner, solsikkekerner og blåbær.

  Foruden diverse lækre charcuterie og salater finder du et kæmpe udvalg af spændende brød fra Meyers bageri, som især er berømt for sit surdejsbaserede ølandsbrød. Og du kan selvfølgelig vælge imellem en bred selektion af søde sager, eksempelvis Meyers lækre kanelsnurre, til dessert.

  Der er altså ingen undskyldning – hos Sult bliver du med sikkerhed mæt.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Restaurant Sult for weekendbrunch?

  Restaurant Sult åbner lørdag og søndag klokken 09.30.

  Hvor ligger Restaurant Sult?

  Restaurant Sult har til huse i Cinemateket på Vognmagergade 8B.

  Kan børn spise brunch hos Restaurant Sult?

  Ja – børn under tolv år får rabat på weekendbrunch hos Restaurant Sult.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.