Restaurant Polly – brunch med et fransk twist

  Gl. Kongevej 96, 1850 Frederiksberg Tlf.: 38 42 42 66

  I den centrale del af Frederiksberg, nærmere betegnet på Gl. Kongevej, finder vi Restaurant Polly. Restaurant Polly er søsterrestaurant til Restaurant Frank, som fra sin beliggenhed i Indre By i en årrække har serveret veltilberedte retter for de sultne københavnere til overkommelige priser.

  Restaurant Polly følger i storebror Franks fodspor, med enkel gourmetmad i verdensklasse. Filosofien bag Restaurant Polly er at måltidet ikke må være overpyntet, og at tilberedningen ikke må være præget af fortænkte opskrifter.

  Hos Restaurant Polly findes således udelukkende velsmagende mad, tilberedt, anrettet og serveret med sans for det enkle og for den gode kvalitet.

  Brunch og morgenmad på Restaurant Polly

  Restaurant Polly er en heldagsrestaurant, og du kan derfor allerede fra klokken otte i hverdagene og klokken ni i weekenden nyde en lækker morgenmad eller brunch i de hyggelige lokaler. De veloplagte kokke og tjenere står klar til at servere diverse morgenmadsretter, alle komponeret og tilberedt ud fra Restaurant Pollys grundprincipper om det enkle og jordnære.

  Du kan for eksempel vælge en portion røræg med rugbrød, selvfølgelig tilberedt på stedet af økologiske æg. Dertil en kop dampende varm friskbrygget kaffe – og så er dagen skudt i gang! Du kan også vælge en lille morgenkomplet bestående af blødkogt æg, serveret med to skiver ristet rugbrød og den særligt aromatiske høost. Og en skål yogurt med granola eller en croissant kan eventuelt tilføjes hvis den lille sult kalder på lidt sødt ved siden af.

  Er du grovsulten kan du tilføje et par skiver stegt bacon, chorizo eller røget laks. Du kan også selv sammensætte din morgenmad eller brunch ud fra retter så som Eggs Benedict eller Eggs Royale, begge dele med mulighed for tilvalg af ekstra trøffel, yoghurt med granola og bær, eller en lækker Bircher som er havregryn der har stået i blød natten over, garneret med æble, abrikos, ingefær og ristede mandler.

  Du har mulighed for tilvalg af ekstra høost, solbærmarmelade citrussalat med mynte og mandelolie, avokado med purløg og Piment d’Espelette samt en brødkurv med surdejsbrød. Og til den søde tand kan Restaurant Polly diske op med French Toast med syltede kirsebær og vaniljeis.

  Restaurant Polly kan imødekomme alle former for sult med sit rige udvalg af små, delikate retter. Du vil altid kunne spise dig mæt og glad på den hyggelige restaurant, hvis atmosfære indbyder til afslapning, i form af hygge med vennerne eller en slow breakfast hvor du nyder morgenavisen, atmosfæren og din morgenmad i fred og ro.

  FAQ BOKS

  Hvor kan jeg få den bedste French Toast på Frederiksberg?

  Hos Restaurant Polly serveres French Toast med syltede kirsebær & vaniljeis til morgenmad.

  Hvor ligger Restaurant Polly?

  Restaurant Polly ligger på Gl. Kongevej i den centrale del af Frederiksberg

  Tidlig morgenmad eller brunch på Frederiksberg – hvor skal jeg gå hen?

  Restaurant Polly åbner kl. 8:00 i hverdagene og serverer alle de klassiske morgenmadsretter.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her