Restaurant & Cafe Lucca – vælg selv-brunch i Valby

  Valby langgade 56, 2500 Valby Tlf.: 36 45 36 90

  Hvis du befinder dig i Valby vest for København, kan du med stor fordel lægge vejen forbi Restaurant & Cafe Lucca. Dette gælder uanset om du er på jagt efter en let frokostanretning, eller om du søger et solidt aftensmåltid. Og er du brødflov på morgenkvisten, kan du hos Restaurant & Cafe Lucca gå på opdagelse i et stort og varieret brunch-kort med masser af muligheder.

  Brunch hos Restaurant & Cafe Lucca – sammensæt selv din brunchtallerken

  Restaurant & Cafe Lucca er et af de mange københavnske spisesteder, som har taget vælg selv-konceptet til sig.

  Med en vælg-selv brunch får du det bedste fra brunch-buffet’en i kombination med den klassiske brunchplatte. Konceptet består i al sin enkelthed af en spiseseddel, på hvilke samtlige brunch anretninger står opført. Ud fra disse kan du selv sammensætte dit måltid som en kombination af de retter, du ønsker.

  Du sætter ganske enkelt kryds ved hver ret – og så bliver din brunch serveret for dig ved bordet. Du slipper for at skulle stå i kø ved buffet’en, men du vil stadig selv kunne vælge præcis hvad der skal på din tallerken.

  Mange valgmuligheder hos Restaurant & Cafe Lucca

  Når du bestiller brunch hos Restaurant & Cafe Lucca i Valby får du rigtig mange muligheder af vælge imellem. Kortet er delt op i Grønt, Bageri, Mejeri, Kød og Side Orders. De enkelte kategorier indeholder hver især et velassorteret udvalg af forskellige retter, så det skulle nok være muligt at finde noget der modsvarer din smag.

  Du kan for eksempel vælge en klassisk økologisk Vesterhavsost med marmelade fra mejeri-kategorien, eller en hip avocado med ristede sesamfrø, saltede mandler, citron og sød chili fra grøntafdelingen. I kategorien for kød finder du såvel ristede pølser og stegt bacon som hjemmelavet tunmousse med kapers, rødløg, dild og citron samt ditto hønsesalat med asparges og purløg.

  Restaurant & Cafe Lucca i Valby

  Du kan vælge tre, fem eller syv retter – og du må gerne vælge to af den samme ret. Som Side Order kan du vælge en brødkurv med lækkert, hjemmebagt brød og smør. Desuden er det muligt at få fremtryllet en velsmagende omelet på økologiske æg med fyld efter eget valg, for eksempel kartofler, champignon, peberfrugt, oksepølser, skinke, kylling eller bacon samt cheddar, mozzarella økologisk gedeost.

  Nyd din brunch med en kop friskbrygget mokka, for eksempel espresso, americano eller caffe latte. Restaurant & Cafe Lucca er en rigtig hyggelig café, hvor du og din familie sagtens kan tilbringe et par timer med en lækker brunch.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Restaurant & Cafe Lucca?

  Restaurant & Cafe Lucca har sin beliggenhed centralt på Valby Langgade i Valby

  Kan jeg få brunch på Restaurant & Cafe Lucca?

  Ja – Restaurant & Cafe Lucca tilbyder brunch alle ugens dage mellem 10 og 16

  Tilbyder Restaurant & Cafe Lucca vegetarbrunch?

  Ja – du kan sagtens sammensætte en vegetarisk brunchtallerken hos Restaurant & Cafe Lucca.

   

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder