Peter Beier chokoladebrunch – ren selvforkælelse på Vesterbro

  Vesterbrogade 2V, 1550 København V Tlf.: 44 22 59 55

  Hvis du befinder dig i indre By eller den indre del af Vesterbro, vil du have din nærmeste Peter Beier café og butik lige inden for rækkevidde. Her kan du købe lækker, håndlavet chokolade, bestille en kop varm kakao med flødeskum eller indtage en super lækker chokoladebrunch.

   

  Chokoladebrunch hos Peter Beier – et utraditionelt koncept

  Det er temmelig usædvanligt at se chokolade i forbindelse med brunch. I de fleste tilfælde vil chokolade være henvist til rollen som drys på skyr eller yoghurt eller måske i form af nutella.

  Hos Peter Beier er chokoladen dog i fokus, når det handler om brunch. Peter Beier er nemlig leveringsdygtig i den helt særlige chokoladebrunch, som er en smagsoplevelse, alle burde prøve.

   

   

  Måske tænker du, at chokolade og charcuterie er en lidt sær kombination, og at chokolade aldrig rigtig har gjort sig særlig godt sammen med eksempelvis appelsinjuice. Men hos Peter Beier får de rent faktisk den lidt ukonventionelle kombi til at fungere. Rigtig godt endda.

  En chokoladebrunch hos Peter Beier skal prøves. Hvis du stadig er lidt loren ved idéen om en brunch med chokolade, kan du berolige dig selv med at alle, som har kastet sig ud i en chokoladebrunch hos Peter Beier, har fået en oplevelse ud over det sædvanlige – og langt de fleste medgiver, at konceptet faktisk holder.

   

   

  En chokoladebrunch hos Peter Beier består af chocolate spread – en form for nutella – samt pålægschokolade til de hjemmebagte surdejsboller. Hertil kan du nyde friske jordbær dyppet i mørk chokolade, æblerøget cheddarost, trøffelsalami, flamberet grape med kakaonibs på toppen samt skyr med hjemmelavet chokolademüsli og chokoladerugbrød. Til dessert kan du sætte tænderne i sæsonens dragémandler.

  Da Peter Beier er en chokolatiervirksomhed, kan du være helt sikker på, at den chokolade som anvendes i forbindelse med fremstilling af de forskellige retter, holder en særdeles høj kvalitet. Det samme gælder for de øvrige råvarer, der udgør brunchen. Kombinationen af sødt, surt og salt fungerer helt perfekt i Peter Beiers chokoladebrunch, og du vil være en oplevelse rigere, når du har spist brunch i en af Peter Beiers cafébutikker.

  Peter Beier på Vesterbro har til huse i den centrale del af den københavnske bydel – nærmere betegnet i Axel Towers på Axeltorv tæt på både Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du indtage din chokoladebrunch i den hyggelige café og lade dig beruse af den fortryllende chokoladeduft imens.

  Den søde tand og den lille sult bliver med sikkerhed stillet hos Peter Beier – velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad er en chokoladebrunch?

  En chokoladebrunch kombinerer de traditionelle brunchelementer med chokolade i høj kvalitet, og det er en oplevelse, du ikke bør være foruden.

  Hvad tid serveres chokoladebrunch hos Peter Beier?

  Peter Beier åbner hver dag klokken ti.

  Hvor ligger Peter Beier på Vesterbro?

  Peter Beier ligger i Axel Towers tæt på Hovedbanegården og Tivoli.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her