Peter Beier brunch på Østerbro – brunch med et twist

  Nordre Frihavngade 20, 2100 Østerbro Tlf.: 35 38 01 10

  I det trendy østerbrokvarter centreret omkring Trianglen og Nordre Frihavnsgade finder vi et væld af spændende caféer, som hver især kan byde på lækker og mættende morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Du løber med andre ord ikke tør for kulinariske udfordringer, når du befinder dig i dette område.

  Hvad du måske aldrig har prøvet før, er en chokoladebrunch. Måske synes du ikke, at konceptet brunch og chokolade hører sammen – og at den eneste chokolade, der bør være tilstede ved en gedigen brunch, er i form af topping på din chiagrød eller din belgiske vaffel. Men ind fra højre kommer den kendte og velrenommerede chokoladeproducent Peter Beier og sætter helt nye standarder for, hvorledes en lækker brunch kan tage sig ud.

  Du vil hurtigt få syn for sagen, når du bestiller en chokoladebrunch hos Peter Beier – og en helt ny vinkel på den traditionelle brunchmenu.

   

  Hvem er Peter Beier?

  Peter Beier er en af de mest populære chokolatiervirksomheder i Danmark. Gennem årtier har Peter Beier leveret chokoladeprodukter i høj kvalitet til det kræsne danske publikum.

  Peter Beier er i særdeleshed kendt for sine lækre fyldte chokolader, som er baseret på de lækreste smagssammensætninger og råvarer af højeste standard. Men også den rene chokolade fra Peter Beier er populær blandt kunderne og fås i et utal af variationer – fra de helt søde til de mørkeste mørke 80% chokolader.

  Peter Beier står bag en række caféer rundt omkring i København og på Frederiksberg. Her kan du altid bestille en kop varm chokolade eller kold kakao fremstillet på Peter Beiers egen chokolade og økologisk mælk – selvfølgelig toppet med flødeskum og chokolade drys.

  Om sommeren kan du bestille hjemmelavet soft ice i flere forskellige varianter. Og så er der den berømte Peter Beier chokoladebrunch.

   

   

  Hvad er chokoladebrunch hos Peter Beier?

  En chokoladebrunch er den ultimative selvforkælelse. Det kan måske være svært at forestille sig, men Peter Beier har fået konceptet til at fungere til UG med kryds og slange.

  Hos Peter Beier på Østerbro består en ægte chokoladebrunch af chocolate spread, pålægschokolade, æblerøget cheddarost og trøffelsalami med hjemmebagte surdejsboller og chokoladerugbrød dertil samt økologisk skyr med hjemmelavet chokolademüsli, jordbær dyppet i chokolade, flamberet grape med kakaonibs og sæsonens dragémandler.

  Alle, som har prøvet en chokoladebrunch hos Peter Beier, kan skrive under på at smagssammensætningen – omend ukonventionel – er helt perfekt.

  Tilbage er der ikke andet at sige end: Prøv det – du vil ikke fortryde!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Peter Beier på Østerbro?

  Peter Beier åbner hver dag kl. 10:00.

  Hvor ligger Peter Beier på Østerbro?

  Peter Beiers østerbroafdeling har til huse i Nordre Frihavnsgade 20.

  Kan man spise brunch hos Peter Beier?

  Ja – Peter Beier er leveringsdygtig i den berømte chokoladebrunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her