Parterre på Christianshavn – let morgenmad og brunch ved kanalen

  Overgaden Over Vandet 90, 1415 København K Tlf.: 28 10 54 07

  Mellem Københavns Indre By og Amager finder du Christianshavn – en pittoresk bydel med en særegen charme og måske byens smukkeste bevaringsværdige bygninger. Faktisk er Christianshavn det københavnske kvarter med den største andel af historisk arkitektur.

  Passerer du ofte Christianshavn på din vej til og fra arbejde, bør du unde dig selv en dag at stoppe op og gå på opdagelse i de brostensbelagte gader og stræder og nyde stemningen langs kanalerne. Og er du på udkig efter den rette café til brunch, er Christianshavn med sikkerhed det rette miljø.

   

   

  Café Parterre – en lille perle på Christianshavn

  Ordet parterre anvendes om en etage, som ikke er i hverken kælder eller stueplan, men sådan midt imellem. Dette gør sig også gældende for den københavnske café Parterre. Når du besøger Parterre, skal du et par trin ned – men ikke helt ned i kælderetagen. Og de fine lokaler er lige så lyse, som havde de ligget flere etager over jorden.

  Parterre er samtidig et fransk ord. Den lille café er da også fransk inspireret, og dette ses tydeligt på frokostkortet, som indeholder retter som for eksempel Croque Monsieur og Salade Chèvre Chaud.

  Også når det gælder indretningen ses den sydlandske inspiration. Fortovsafdelingen er fint pyntet op med markise og lamper samt en læskærm, som beskytter mod blæsten fra kanalen. Denne har du direkte udsigt til, når du sidder udendørs på Parterre. Og det er der al mulig grund til at gøre i løbet af det lyse og varme sommerhalvår.

  Er vejret ikke til udendørs spisning, kan du rykke inden døre i den hyggelige lille café. Parterre slår dørene op klokken otte hver dag mandag til fredag og klokken ni lørdag og søndag. Og så er køkkenet ellers klar til bestillinger på kaffe, morgenmad, brunch og frokost.

   

   

  Brunch hos Parterre – lækkert og hjemmelavet

  Din morgenmad eller brunch hos Parterre kan for eksempel bestå af en lun hjemmebagt bolle med vesterhavsost og smør, en portion økologisk yoghurt med bærkompot og granola eller et blødkogt økologisk æg serveret med ristet hjemmebagt rugbrød og smør.

  Du kan tilføje hjemmelavet appelsinmarmelade eller vesterhavsost eller et ekstra blødkogt æg, hvis du er særligt sulten. Og er du i humør til hele molevitten, kan du med stor fordel bestille en morgentallerken bestående af en hjemmebagt bolle med vesterhavsost og smør samt blødkogt økologisk æg og yoghurt – det hele serveret med et glas friskpresset juice.

  FAQ BOKS

  Hvilken slags morgenmad serverer Parterre?

  Parterre serverer både enkelte retter og en lækker morgentallerken med det hele.

  Hvor kan jeg få en lækker morgentallerken på Christianshavn?

  Parterre, som ligger ved Christianshavns Kanal, serverer lækker morgenmad og brunch hver dag.

  Hvor ligger Parterre på Christianshavn?

  Parterre ligger i Overgaden Over Vandet 90 på hjørnet af Brobergsgade.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder