Original Coffee på Nørrebro – morgenmad hele dagen

  Sortedam Dossering 9, 2200 København N Tlf.: 2236 5250

  Området omkring de københavnske søer er især på Nørrebro- og Østerbrosiden kendt for sine mange lækre caféer og restauranter. Her kan du nyde udsigten forholdvis uforstyrret idet de såkaldte dosseringer ikke – som det er tilfældet på Indre By-siden – er videre trafikerede.

  Du går aldrig galt i byen på Sortedam Dossering eller Peblinge Dossering, hvis du søger et lækkert måltid mad morgen, middag eller aften. Og er du tidligt ude, kan du med stor fordel tage plads indendørs eller udendørs hos Original Coffee.

   

  Original Coffee – let morgenmad eller brunch hele dagen lang

  Hos Original Coffee kan du bestille den lækre morgen complet, uanset hvad tid på dagen det er. Hører du til de morgenfriske, kan du allerede fra klokken syv i hverdagen og klokken otte lørdag og søndag nyde din brunch eller morgenmad hos Original Coffee. Og selvfølgelig med en af byens bedste kopper kaffe dertil.

   

   

  Original Coffee på Nørrebro har sin beliggenhed på Sortedam Dossering lige ud til den smukke og maleriske Sortedam Sø. Her vil du om sommeren kunne indtage din morgenmad eller brunch ved et af de udendørs borde og se solens første stråler spille i vandoverfladen, mens byen vågner.

  Er vejret eller temperaturen ikke til udendørs spisning, kan du vælge at rykke indenfor. I den hyggelige café er der plads til alle, som har lyst til at hænge ud med vennerne eller blot arbejde med en laptop og drikke kaffe. Indretningen består af et langbord i midten og en bardisk foran vinduet, fra hvilken du har fuldt udsyn over søen og Indre Bys pittoreske skyline.

  En morgenmad eller brunch hos Original Coffee kan bestå af en såkaldt morgen complet. Her får du et let morgenmåltid, som kan kickstarte din dag på en sund og nærende måde. En morgen complet hos Original Coffee indeholder to blødkogte æg, to skiver lunt, ristet rugbrød med smør, ost og marmelade og så en lille portion yoghurt med granola, bær og sirup.

   

   

  Med en morgen complet bliver din morgen helt perfekt. Og hvis du vil sætte prikken over i’et, topper du med en kop friskbrygget kaffe. Her må du ikke snyde dig selv for Dagens Kaffe på Original Coffee, som er brygget på bønner fra det københavnske kafferisteri Kontra Coffee.

  Hvis du er i humør til en mere frokostagtig anretning, kan du vælge tun eller avocado på rugbrød. Og er du ikke til kaffe, tilbyder Original Coffee både te, kakao og koldtpresset juice.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Original Coffee ved Søerne?

  Original Coffee på Sortedam Dossering slår dørene op hver dag klokken syv – i weekenden dog først klokken otte.

  Kan jeg spise morgenmad hos Original Coffee?

  Ja – Original Coffee laver måske byens bedste morgen complet.

  Ligger Original Coffee på Nørrebro?

  Ja – der ligger en afdeling af Original Coffee på Nørrebro. Nærmere betegnet på Sortedam Dossering 9 lige ud til Søerne.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder