Nr. 15 Køkken & Bar – ægte caféhygge centralt på Amager

  Holmbladsgade 15, 2300 København S Tlf.: 25 46 77 00

  Fra Amagerbro metrostation er der ikke langt at gå til Holmbladsgade nummer 15 – og her finder du Nr. 15 Køkken & Bar.

  De hyggelige lokaler var i mange år beboet af en af Amagers første caféer, nemlig Café Bizzaro, som for alvor introducerede amagerkanerne for det originale parisiske cafékoncept. Med Nr. 15 Køkken & Bar skete en fornyelse af såvel koncept som cuisine.

  Den dag i dag kan du hos Nr. 15 Køkken & Bar nyde såvel en lækker brunch eller morgenmad som delikate frokostretter og et solidt aftensmåltid – selvfølgelig også i vegetariske versioner.

  På aftenkortet finder du alt fra den klassiske caféburger over diverse supper, salater og sandwiches til Nr. 15 Køkken & Bars spændende brætter.

   

   

  Disse fås i en konventionel charcuterieversion med tre forskellige oste, pølser, oliven, hjemmerørt pesto og hummus samt saltede mandler, og som ”breadchettabræt” indeholdende avocado med hummus og ristet sesam, tomatmozzarella, pesto og ristede mandler, lufttørret skinke med pesto, revet parmigiano og ristede mandler, italiensk picante salami, mozzarella og pesto, spicy tun og hjemmerørt laksesalat – det hele serveret som bruschetta, det vil sige på ristet brød.

   

  Brunch og morgenmad hos Nr. 15 Køkken & Bar

  Hvis du er tidligt oppe og i humør til et gedigent morgenmåltid, kan du med stor fordel aflægge Nr. 15 Køkken & Bar en visit. Her kan du mæske dig i forskellige variationer over temaet ”morgenbræt”.

  Nr. 15’s morgenbræt består af yoghurt med friske bær og hjemmelavet kompot, avocado med ristet sesam og hakkede, ristede mandler, varmrøget laksesalat, røræg med bacon og purløg, lufttørret skinke, pikant salami, salami le menage og gammelknas ost – det hele serveret med friskbagt lyst brød og rugbrød.

  Er du vegetar, kan du gå ombord i et morgenbræt uden kød, men til gengæld med flere ostevarianter. Du kan også vælge en avocadomad med blandet salat, ristet sesam, blødkogt æg og hjemmelavet hummus serveret på ristet rugbrød og med mulighed for tilkøb af varmrøget laksesalat.

  De knap så sultne kan bestille en af de mindre retter. Du kan for eksempel vælge røræg med bacon og purløg, som serveres med ristet brød og rugbrød, eller en portion amerikanske pandekager med sirup, kokosflager og friske bær. Begge dele fungerer fint som stand alone ret.

   

   

  Du kan også vælge en surdejsbolle fra det anerkendte københavnske bageri Brødflov serveret med ost, marmelade og blødkogt æg. Og endelig er der mulighed for en lækker smørbagt croissant eller pain au chocolat til dem, der også har en sød tand at tilfredsstille.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Nr. 15 Køkken & Bar?

  Nr. 15 Køkken & Bar åbner hver dag klokken ti.

  Hvor ligger Nr. 15 Køkken & Bar?

  Nr. 15 Køkken & Bar ligger i Holmbladsgade nummer 15.

  Kan jeg spise brunch hos Nr. 15 Køkken & Bar?

  Ja – Nr. 15 Køkken & Bar serverer et top lækkert morgenbræt.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her