Nimb Brasserie – spændende brunch i Tivoli

  Bernstorffsgade 5, 1577 København K Tlf.: 88 70 00 00

  Når du kommer ind til København via Hovedbanegården, ligger Tivoli faktisk lige overfor. Den kendte gamle forlystelsespark er stadig en af Københavns største attraktioner.

  Rutsjebaner, karruseller og andre sjove forlystelser er et hit hos børn og barnlige sjæle. Og så gemmer Tivoli på nogle af byens bedste spisesteder.

  Tivoli er derfor ikke blot en morsom legeplads for de mindste. Også ægte gourmet’er og aficionados kan gå på opdagelse i Tivolis righoldige univers af gastronomi. Faktisk vil du, når du først får adgang til den gamle have, være i umiddelbar nærhed af restauranter og caféer for enhver smag.

  Du kan nyde alt fra cappuccino, pandekager, hot dogs og bøfsandwiches over velhængte bøffer til traditionelt dansk smørrebrød. Og er du tidligt på færde, kan du nyde en af Københavns mest ekstravagante brunchbuffet’er.

   

   

  Spis weekendbrunch i Tivoli hos Nimb Brasserie

  På den berømte tivolirestaurant Nimb Brasserie serveres i hverdagene en ganske overdådig brunchplatte, og i weekenden afholdes brunchbuffet hver eneste lørdag og søndag i de smukke lokaler. Og det er ikke en hvilken som helst brunchbuffet, der her er tale om.

  Brunch hos Nimb Brasserie er et sandt tilløbsstykke hos alle, som ønsker sig en brunch lidt ud over det sædvanlige. Du får den lækreste brunch i de smukkeste omgivelser tilberedt og anrettet af dygtige kokke serveret af veloplagte tjenere.

  Nimb Brasserie er den perfekte ramme om en romantisk date eller en hyggelig oplevelse for hele familien. Hos Nimb Brasserie spiser børn under otte år nemlig med for halv pris.

  En brunchmenu hos Nimb Brasserie består i hverdagene af tre serveringer. Den første er en klassisk continental breakfast med bær og frugt, skyr toppet med granola og hjemmebagt brød med smør, marmelade, ost og pålæg samt wienerbrød. Anden servering er små lune retter, som kan variere alt efter sæsonen. Og tredje servering er de søde desserter – herunder små kager fra det velrenommerede konditori Cakenhagen.

   

   

  Besøger du Nimb Brasserie i løbet af weekenden, kan du gå ombord i den flotte brunchbuffet, som indeholder alt det bedste, Danmark kan byde på, når det handler om bagværk, frugt og grønt samt diverse charcuterie og selvfølgelig søde sager.

  Til din brunchmenu kan du nyde friskbrygget kaffe eller ditto espressodrikke. Nimb Brasserie rister selv sine egne bønner – og disse er berømte for deres velsmag. Teen hos Nimb Brasserie stammer fra det velansete TWG tehus. Og du kan vælge imellem et stort udvalg af økologiske juices og limonader samt et glas Nimb Blanc de Blancs.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Nimb Brasserie?

  Nimb Brasserie har til huse i Nimb Hotel, som ligger i Tivoli – nærmere betegnet Bernstorffsgade 5.

  Kan jeg spise brunch hos Nimb Brasserie?

  Ja – Nimb Brasserie har åbent for brunch også for udefrakommende gæster.

  Kan jeg tage børnene med til brunch på Nimb Brasserie?

  Ja – Nimb Brasserie tilbyder halv pris på brunch til børn under otte år.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder