Mad & Kaffe på Frederiksberg – sammensæt selv din brunch

  Godthåbsvej 45, st.th, 2000 Frederiksberg Tlf.: 31 35 08 80

  På hjørnet af Langelandsvej og Godthåbsvej i den centrale del af Frederiksberg finder du en afdeling af det kendte café- og restaurantkoncept Mad & Kaffe. En af de største succeser inden for den københavnske restaurationsbranche.

  Mad & Kaffe har i løbet af godt fem år erobret hovedstaden med sine hyggelige og lækre caféer, hvor den gode kvalitet og den solide service er i højsædet. Hos Mad & Kaffe er gæsterne altid i centrum, og der er skarpt fokus på madens kvalitet. Dette har hjulpet Mad & Kaffe til top i en verden præget af utroligt hård konkurrence.

  Caféen på Frederiksberg blev i 2018 det seneste skud på stammen sammen med overtagelsen af Møller – Kaffe og Køkken på Nørrebro. Og den bliver sandsynligvis ikke det sidste.

   

  Vælg selv brunch i lækre omgivelser hos Mad & Kaffe på Frederiksberg

  Når du træder ind i den hyggelige og velindrettede café på Frederiksberg, bliver du budt velkommen af duften af veltilberedt mad. Det er umuligt ikke at blive bare den mindste smule sulten, når man først duften rammer næsen.

  Uanset hvad tid på dagen du besøger Mad & Kaffe, kan du være sikker på et lækkert måltid. Mad & Kaffe slår dørene op hver dag ugen rundt klokken halv ni og står klar med såvel friskbrygget kaffe som velsmagende brunchretter til enhver appetit.

  Brunch hos Mad & Kaffe fungerer efter vælg selv-princippet. Det betyder, at du selv kan sammensætte din brunchtallerken ud fra et udvalg af småretter, som er velegnet til netop dette formål. Du kan sammensætte dit måltid ud fra tre, fem eller syv elementer fra kortet. Her finder du kategorierne Bageri, Mejeri, Grønt, Protein samt Jeg Må Godt I dag, som indeholder de søde og syndige retter.

   

  Blandt enkeltelementerne på det velassorterede kort finder du alt fra friskbagt surdejsbrød til hjemmelavet vaniljeskyr, økologisk røræg eller spejlæg, avocado med hummus, cæsarsalat, sprøde jordskokker, kyllingenuggets og dansk bacon med timian. Du kan sågar vælge at afslutte din brunch med en skål gammeldags øllebrød eller en ditto æblekage.

  Du kan komplettere dit måltid med et glas friskpresset juice på appelsin eller gulerod, æble og ingefær. Og du kan gøre oplevelsen helt perfekt med en kop dampende friskbrygget kaffe eller espresso. Hos Mad & Kaffe stammer bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab, hvilket er din garanti for en kaffe i top kvalitet.

  Vi ses hos Mad & Kaffe på Frederiksberg – det er et lækkert valg for både den lille og den store sult!

  FAQ BOKS

  Findes Mad & Kaffe på Frederiksberg?

  Ja – Mad & Kaffe åbnede i 2018 en afdeling på Godthåbsvej 45 på Frederiksberg.

  Hvad tid åbner Mad & Kaffe på Godthåbsvej?

  Mad & Kaffe på Frederiksberg åbner hver morgen klokken halv ni.

  Kan jeg få brunch hos Mad & Kaffe på Frederiksberg?

  Hos Mad & Kaffe får du byens (måske) bedste vælg selv-brunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her