Mad & Kaffe – måske den bedste brunch på Vesterbro

  Sønder Blvd. 68, 1720 København V Tlf.: 31 35 08 80

  Vesterbro hører til et af de mest hippe områder i København, når det handler om lækker mad og drikke. Du kan altid finde en god restaurant eller en hyggelig café, hvor du kan indtage morgenmad, frokost, brunch eller aftensmad eller blot nyde en kop kaffe og en bid brød.

  Blandt de mange spændende spiserier finder du den lokale afdeling af cafékæden Mad & Kaffe, som altid byder på en velkomponeret brunch i den absolutte topklasse.

   

  Brunch hos Mad & Kaffe på Vesterbro

  Hos Mad & Kaffe kan du selv sammensætte din brunch. Mad & Kaffe konceptet bygger på denne brunchtype, som gør det muligt for gæsterne selv at vælge de brunchelementer, de bedst kan lide.

   

   

  Vælg selv-brunch kombinerer således det bedste fra brunch buffet’en og den velkendte brunchplatte. Du slipper for at skulle stå i kø ved en buffet, hvor du kan risikere at finde mad, som ikke længere er frisk, og som du kan risikere at andre har rørt ved. På samme tid kan du selv vælge de elementer, som skal udgøre din brunch.

  Du kan hos Mad & Kaffe vælge at sammensætte din brunch ud fra tre, fem eller syv retter. Her kan det godt være endog særdeles svært at begrænse sig. På det omfattende menukort finder du nemlig nogle af de mest spændende og velsmagende retter fra det danske brunch- og morgenmadskøkken.

  Du kan vælge elementer fra kategorierne Bageri, Mejeri, Protein, Grønt og Jeg Må Godt I Dag.

   

   

  I bageriet finder du lækkert hjemmebagt brød og øvrigt bagværk.

  I afdelingen for protein finder du super lækre og friskt tilberedte kød- og fiskeretter særligt tilpasset brunchmenuen. Du kan vælge imellem varmrøget lakserilette med dild, creme fraiche, sprødt rugbrød og brøndkarse, økologiske røræg med purløg og havgusost, økologisk spejlæg med purløg, dansk bacon med timian, kyllingenuggets med jalapeñocreme og koriander samt ostepølse med emmentaler, røget chiliketchup og friteret salvie.

  Er du vegetar, eller ønsker du at supplere dine øvrige brunchvalg med lidt grønt, kan du bestille avocado med hummus, valnøddeolie, ristede kikærter og purløg, cæsarsalat med tørrede tomater, mandler og brødcroutoner, citrusfrugtsalat med havesyresukker og frisk havesyre eller sprøde jordskokker med creme lavet på gærflager, hørfrø og karse.

  Og er du i humør til at forkæle dig selv, kan du vælge mellem de søde og syndige sager så som øllebrød med mælkechokolade, geleret fløde og solbær, hjemmelavet nutella med mandler og kakao og gammeldags æblekage med makroner og flødeskum. Du må godt i dag!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Mad & Kaffe på Vesterbro?

  Mad & Kaffe slår dørene op kl. 08:30 hver dag ugen rundt.

  Hvilken slags brunch har Mad & Kaffe?

  Hos Mad & Kaffe kan du selv vælge din egen brunch ud fra forskellige retter.

  Hvor ligger Mad & Kaffe på Vesterbro?

  Vesterbroafdelingen af Mad & Kaffe har sin placering på Sønder Blvd.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder