Let og veltilberedt grød som brunch på Østerbro

  Nordre Frihavnsgade 14, 2100 Østerbro Tlf.: 3929 1136

  Østerbro har længe været blandt de mest velansete spillere på den danske madscene. Her finder du alt fra hyggelige caféer til prominente restauranter i den helt dyre ende – og du skal ikke gå langt for at finde et spisested, som kan levere det måltid, du ønsker.

  Samtidig er Østerbro en temmelig stor bydel, som i løbet af de seneste år har bredt sig – især langs havnefronten hvor helt nye kvarterer inden for de seneste år er skudt op. Her under er især århusgadeKvarteret og Nordhavn blandt de mest fashionable.

  Du vil nemt kunne finde lige præcis den brunch eller morgenmad, du søger, når du leder på Østerbro. Og er du i tvivl, er det en god idé at holde dig til hjertet af det oprindelige Østerbro, nemlig området omkring Trianglen.

   

  Spis morgenmad eller en let brunch hos GRØD på Østerbro

  Den ubetinget mest populære og samtidigt alsidige gade når det gælder caféscenen på Østerbro, er helt sikkert Nordre Frihavnsgade.

  Befinder ud dig i nærheden af Trianglen på Østerbro, bør du aflægge denne gade, som løber mellem Østerbrogade og Strandboulevarden, en visit. Det er nemlig på Nordre Frihavnsgade, du finder de mest inspirerende spisesteder på Østerbro – og måske i hele resten af byen.

   

   

  Du kan gå ombord i diverse spændende lokale caféer og restauranter, lige som du i netop denne gade finder repræsentanter for de kendte cafékæder. Blandt disse er GRØD – et koncept som først så dagens lys i 2011, og som siden er buldret frem med stor popularitet.

  GRØD er noget helt for sig selv, nemlig verdens eneste grødbar. Stifteren af GRØD har brugt mange år på at forfine sine opskrifter og kan derfor præsentere en sand perlerække af spændende variationer over temaet grød. Du finder således ikke kun de traditionelle grødtyper tilberedt på korn eller gryn, men også eksempelvis daal, risotto, bygotto og congee – altså grødlignende retter med inspiration fra hele verden.

   

   

  Hvis du er på jagt efter en let og lækker morgenmad eller brunch, som både er sund og mættende, har GRØD netop løsningen for dig. Du kan for eksempel prøve GRØDs cremede og velsmagende havregrød – med garanti uden klumper – som serveres i flere udgaver. Du kan vælge en bland selv-grød med tre forskellige toppings, eller du kan gå ALL IN! med samtlige toppings på din grød.

  Her kan du vælge imellem GRØDs “Nutella”, GRØDs mandelsmør, sæsonens kompot, æblekompot, GRØDs karamelsauce, peanutbutter, skyr, hampefrø, ristede mandler, hasselnødder, GRØDs Granola, ristede kokosflager, kakaonibs, Valrhona chokodrops, frysetørrede hindbær, banan, frisk æble eller blåbær.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner GRØD på Østerbro?

  GRØD i Nordre Frihavnsgade åbner klokken halv otte i hverdagene og klokken ni i weekenden.

  Hvilken slags morgenmad eller brunch kan jeg bestille hos GRØD?

  GRØD serverer veltilberedt grød i mange forskellige varianter.

  Hvor ligger GRØD på Østerbro?

  Grød har til huse i Nordre Frihavnsgade 14.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder