Lækker og prisvenlig brunch hos Dalle Valle på Amager

  Fields - Arne Jacobsen Allé 12, 2300 København V Tlf.: 3220 4200

  Amager ligger lunt i svinget, når det handler om spiseliv. På Amager kan du altid finde en god restaurant eller en hyggelig café, hvor du kan indtage morgenmad, brunch, frokost eller et lækkert aftensmåltid.

  I mange år var Amager ikke noget at skrive hjem om, når det gjaldt madscenen. Men inden for de seneste årtier er trendy caféer, spændende restauranter og andre etablissementer poppet op på det, der i ejendomsmæglersprog benævnes Københavns Manhattan.

  Amager er – i takt med metroens ankomst samt udbygningen og moderniseringen af Amager Strandpark, Ørestaden og Islands Brygge – blevet ganske populær. Dette gælder såvel, når det handler om beboelse, som når det kommer til bespisning.

  Hvor der før i tiden kun var ganske få besøgsværdige caféer og restauranter, ligger de nu jævnt fordelt over hele Amagerbro, Sønderbro, Kastrup, Sundby, Tårnby, Ørestad og Brygge. Og du skal ikke gå langt for at finde en spisested, som serverer brunch, der matcher såvel din smag som din tegnebog.

   

   

  Spis brunch med hele familien hos Dalle Valle på Amager

  Hvis du er på udkig efter en god og billig brunch, som kan forsøde din og din families formiddag, er Dalle Valle et rigtig godt bud. Hos Dalle Valle kan du altid bestille brunchbuffet og spise alt, hvad du vil. Og det gælder også dine børn.

  Dalle Valle er opkaldt efter det navnkundige Daells Varehus, som havde lokaler i Nørregade i Københavns Indre By indtil begyndelsen af 90’erne. Daells Varehus blev i folkemunde kaldt for Dalle Valle – og det er derfra, navnet stammer.

  Dalle Valle har den dag i dag afdelinger over det meste af byen og er især kendt for sin lækre buffet. Sætter du pris på veltilberedte retter og på selv at kunne sammensætte dit måltid ud fra disse, er Dalle Valle stedet for dig.

   

   

  Befinder du dig på Amager, kan du finde din nærmeste Dalle Valle i varehuset Field’s, som ligger lige ved Ørestad Metrostation. Det er nemt at komme til og fra Dalle Valle på Amager, og der er masser af muligheder for at sammensætte en gedigen brunch for få penge.

  En brunchbuffet hos Dalle Valle på Amager består af alle de kendte brunch- og morgenmadsretter – og lidt til. Du kan for eksempel vælge såvel røræg, bacon og brunchpølser som pommes frites, kyllingenuggets og mini hakkebøffer med løg. Og til den søde tand finder du pandekager med sirup samt et lækkert kagebord til at stille sulten.

  Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Dalle Valle i Field’s?

  Dalle Valle på Amager åbner hver dag klokken 10.00.

  Hvor ligger Dalle Valle på Amager?

  Dalle Valle har til huse i Field’s lige ved Ørestad Station og metroen.

  Kan jeg spise brunch hos Dalle Valle?

  Ja – Dalle Valle serverer brunchbuffet hver dag.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her