Lækker brunch til fair priser hos Kompa9

  Kompagnistræde 9, 1209 København K Tlf.: 33 12 31 25

  Hvis du er på jagt efter lækker brunch i København K, går du aldrig galt i byen, hvis du lægger vejen om ad Strædet. Strædet er en fælles betegnelse for de tre gader Kompagnistræde, Læderstræde og Farvergade, som tilsammen danner et hyggeligt strøg fra Højbro Plads til Rådhuspladsen.

  Strædet løber således parallelt med Strøget, men har intet tilfælles med den stærkt befærdede gågade. I Strædet finder du nemlig alle de spændende og finurlige butikker, barer og caféer, som ikke kan findes blandt Strøgets high street butikker og turistfælder.

  Faktisk er Strædet højborg for nogle af byens bedste spisesteder med udeservering. Der er nemlig masser af plads til caféborde og siddearrangementer i de forholdsvis brede gader, hvor trafikken til alt held er temmelig sparsom.

  Af samme grund er Strædet et yndet udflugtsmål for brunchaficionados. Det er nemlig i Strædet, du finder den største koncentration af caféer og restauranter, som serverer morgenmad og brunch.

   

   

  Kompa9 – en hyggelig brunchoase midt i Strædet

  Et godt bud på en hyggelig og stemningsfuld café, hvor du kan bestille en lækker og veltilberedt brunch, er Kompa9 i Kompagnistræde.

  Kompa9 tilbyder såvel udendørs som indedørs servering og dampende friskbrygget kaffe til take away. Hver morgen klokken otte i hverdagene og klokken ni i weekenden slår Kompa9 dørene op for det morgenmadshungrende publikum, som slår sig ned ved hyggelige, rustikke borde og nyder et tidligt måltid til de dæmpede toner fra anlægget.

  Hos Kompa9 kan du vælge at bestille en morgenkomplet, eller du kan selv stykke en lækker brunchplatte sammen ud fra de små retter på menukortet. Priserne er aldeles rimelige, beliggenheden taget i betragtning – og madens kvalitet er høj.

  En morgenkomplet hos Kompa9 består af spejlæg, pølser, bacon, avocado, yoghurt og ristet rugbrød med smør, ost og hjemmelavet marmelade serveret med et glas friskpresset appelsinjuice.

   

   

  Du kan også vælge blot at bestille en portion røræg. Til denne kan du vælge enten spinat og svampe eller bacon og pølser. Til begge valgmuligheder hører ristet rugbrød og smør til at fuldende menuen.

  Er du mere til blødkogt æg, kan du også bestille et sådant, ligeledes akkompagneret af ristet rugbrød med smør. Den helt lille sult kan du stille i en portion yoghurt med hjemmelavet havtornsirup og ditto granola samt friske bær og kokosflager eller en portion havregrød med samme toppings samt kanelsukker. Der er noget for enhver smag.

  Skab en komplet morgenmad eller brunch hos Kompa9 med en kop friskbrygget kaffe eller espresso. Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Er der brunch hos Kompa9?

  Ja – Kompa9 serverer morgenmad og brunch i flere varianter.

  Hvad tid åbner Kompa9?

  Kompa9 åbner kl. 08.00 i hverdagene og kl. 09.00 i weekenden.

  Hvor ligger Kompa9?

  Kompa9 ligger i Kompagnistræde 9.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder