Lækker brunch på den originale The Laundromat Café Nørrebro

  Elmegade 15, 2200 København N Tlf.: 35 55 60 20

  Det kan godt være lidt af en udfordring at finde en café eller en restaurant, som byder hele familien velkommen. Især i København hvor der kan synes langt mellem de etablissementer, som både har hjerterum og husrum for store og små.

  Ikke desto mindre kan det godt lade sig gøre at finde sådan et sted. Uanset om du befinder dig på Frederiksberg, Nørrebro eller Østerbro kan du altid kigge forbi The Laundromat Café.

   

  The Laundromat Café – et rummeligt københavnsk cafékoncept

  Hvis du leder efter en café, som serverer en lækker brunch og samtidig har plads til hele familien, er The Laundromat Café et godt bud. Her vil du – uanset hvilken afdeling af den berømte københavnercafé du vælger – kunne hygge med de mindste uden bøvl.

  Den originale The Laundromat Café åbnede i 2004 og har stadig sin beliggenhed i Elmegade på Nørrebro. Her kunne man komme forbi og vaske sit tøj i en af de flotte, røde vaskemaskiner, som er blevet ganske ikoniske for cafékæden. Denne tæller her i 2022 tre caféer i Danmark, nemlig på Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg samt en enkelt i Reykjavik, Island.

   

   

  Hos The Laundromat Café er hovedvægten lagt på rummelighed og hygge. Det betyder, at du hos The Laundromat Café altid er velkommen med hele din familie, mødregruppen eller venneflokken. Der skal være plads til alle – også selv om man helst vil sidde på gulvet og tegne.

  The Laundromat Café er samtidig kendt for at være en af de mest ammevenlige caféer i København. Du behøver således ikke at bekymre dig, hvis familiens mindste gerne vil have lidt ”mælk til kaffen”.

   

   

  Brunch hos The Laundromat Café – lækker og mættende

  Foruden en rummelig og smilende attitude er The Laundromat Café også leveringsdygtig i en brunch, som placerer sig i den absolutte spydspids, hvad angår brunch på Nørrebro. Du har flere forskellige valgmuligheder, og det kan godt være meget svært at vælge.

  The Dirty Brunch hos The Laundromat Café, som består af pølser, bacon, røræg, ost, bagt kartoffel, grillet tomat, pandekager, yoghurt og brød med smør, burde være tilstrækkelig til at stille den værste sult. The Dirty Brunch fås også i en mindre udgave til de små størrelser – selvfølgelig til en børnevenlig pris.

  Er du vegetar, kan du i stedet vælge The Clean Brunch, som indeholder røræg, ost, grillede grøntsager, hummus, frugt, pandekager, yoghurt og brød. Og er du knap så sulten, er der masser af mindre retter at vælge imellem på The Laundromat Cafés lækre menukort.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner The Laundromat Café på Nørrebro?

  The Laundromat Café slår hver dag dørene op klokken ni.

  Hvor ligger The Laundromat Café?

  The Laundromat Café på Nørrebro er den første af de tre The Laundromat Café’er i København og har til huse i Elmegade 15.

  Kan børn spise brunch hos The Laundromat Café?

  Ja – The Laundromat Café serverer brunch i børnestørrelse.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder