Lækker brunch i Indre By hos Venner Restaurant & Bar

  Teglgårdsgade, 1452 København K Tlf.: 29 13 63 56

  Hvis du er træt af Strøget og de nærmeste områder, kan du med stor fordel lægge vejen forbi det, der populært kaldes Latinerkvarteret, men også i folkemunde har fået det knap så charmerende kælenavn Pisserenden. Her er der tale om kvarteret mellem Vor Frue Kirke og Nørre Voldgade, som tæller gaderne Larsbjørnsstræde, Larslejsstræde, Sankt Peders Stræde, Studiestræde og Teglgårdstræde.

  Dette område er uden tvivl et af de mest charmerende i København. Bebyggelsen er forholdsvis lav, og butikslivet bærer, ligesom restaurationsscenen i dette område, præg af en alsidig bohemekultur.

  Du kommer ikke til at kede dig i Latinerkvarteret – og du vil med sikkerhed kunne finde det helt rigtige spisested, hvis du er på jagt efter en lækker brunch eller et solidt morgenmåltid.

   

   

  Venner Restaurant & Bar – hygge og velsmag i Latinerkvarteret

  I en af Latinerkvarterets mest populære restaurantgader, nemlig Teglgårdstræde, finder du Venner Restaurant & Bar. Venner Restaurant & Bar er en forholdsvis ny spiller på marken og lægger sig ekstra i selen for at kunne servere en helt særlig brunch for sine gæster.

  Når du bestiller en brunch hos Venner Restaurant & Bar sker det ved hjælp af en afkrydsningsseddel. Her kan du vælge imellem et bredt sortiment af forskellige komponenter, som kan sættes sammen til en brunch helt efter din egen smag.

   

  For hver enkelt ret er det tydeligt angivet, hvorvidt denne er vegetarisk eller vegansk, eller om den indeholder allergener så som for eksempel gluten, laktose eller nødder. Det fremgår også, om der er tale om fisk eller anden seafood, hvis man skulle være i tvivl.

  På kortet hos Venner Restaurant & Bar finder du blandet andet en basisafdeling med vesterhavsost med hjemmelavet syltetøj, yoghurt med kaffe- og kokosgranola, kærnemælkspandekager med Earl Grey skum samt en brødkurv med økologisk surdejsbrød, rugbrød og pisket smør.

  Du kan supplere med diverse former for økologiske æg, for eksempel pocherede æg, røræg med purløg eller Eggs Benedict med enten bacon eller laks. I den sunde afdeling kan du vælge imellem avocado tikka masala med kikærter, rodfrugtsalat med grønkål og urter, rösti, syltede løg og gratineret ost, eller frugtsalat med sirup og grøn olie.

  Der er også mange muligheder for at tilsætte brunchen lækre kød- og fiskeretter som for eksempel saltet laks med rødbede og flødeost, tarteletter med kylling samt selvfølgelig økologisk pølse med løvstikke og sennep eller bacon med ahorn/daddel ketchup.

  Du får med andre ord noget for enhver smag hos Venner Restaurant & Bar – velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Venner Restaurant & Bar?

  Venner Restaurant & Bar åbner onsdag til søndag klokken 10.00.

  Hvor ligger Venner Restaurant & Bar?

  Venner Restaurant & Bar har til huse i Teglgårdstræde 13.

  Serverer Venner Restaurant & Bar brunch?

  Ja – hos Venner Restaurant & Bar kan du selv sammensætte din brunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her