Kalaset – brunchhygge tæt på Nørreport

  Vendersgade 16, 1363 København K Tlf.: 33 33 00 35

  Hvis du på din vej gennem byen pludselig bliver overmandet af trang til et lækkert måltid mad – for eksempel en brunch eller et solidt morgenmåltid – er der til alt held hjælp at hente. København K er nemlig rig på spændende caféer og restauranter, som står klar til at diske op med et tidligt måltid.

  Befinder du dig i området omkring Nørreport Station og Torvehallerne, er mulighederne i top. Du kan vælge og vrage blandt et hav af spisesteder i god kvalitet. Dette gælder uanset, om du er i humør til det helt store brunchudtræk, eller om du kun har appetit til en bid brød og måske en kop friskbrygget kaffe.

   

  Bestil en byg selv-brunch hos Kalaset

  Siden 2006 har Kalaset i Vendersgade, som ligger en smule gemt af vejen i forhold til Torvehallerne på det gamle grønttorv, serviceret københavnere og andet godtfolk med morgenmad, frokost, snacks og lune retter – selvfølgelig med behørige drikkevarer dertil.

  Hos Kalaset kan du hver dag bestille lækker brunch helt efter din egen smag. Kalaset benytter nemlig byg selv-princippet, når det gælder morgenmad og brunch. Det betyder, at du ved afkrydsning på en morgenmadsseddel kan udvælge dig de tre, fire eller fem retter, som skal udgøre din brunch. Og her kan det godt være rigtig svært at vælge.

   

   

  Kalasets morgenkort består af alle de kendte og elskede brunchelementer som for eksempel økologisk røræg med bacon serveret med rustikke pølser, citronricotta, avocado mash og salsa cruda samt sprødt surdejsbrød. Denne klassiker fås også i en vegetarisk variant med tempuragrønt samt rødbedehummus og falafel i stedet for kød, og i en ren vegansk version, hvor røræg er erstattet af tofu.

  Du kan supplere din brunchtallerken med en økologisk Eggs Florentine på surdejsbrød med parmesan, spinat, hollandaise, prosciutto og stracciatella, italienske kødboller med stegt polenta, parmesanspinat, marinara sauce og citronricotta eller kylling parmigiana med tempurasquash, gremolada og stracciatella serveret på surdejsbrød.

   

   

  Som vegetar kan du vælge halloumi og babaganoush på surdejsbrød anrettet med salsa cruda og tempuragrønt eller aubergine parmigiana på focaccia med marinara sauce og stracciatella. Og veganeren kan vælge harissa og peberfrugthummus med surdejsbrød, falafel, tempuragrønt og salsa cruda.

  Du kan runde din brunch af med lidt til den søde tand i form af pandekager med enten frugt, banan & chokolade, valnødder og hindbær eller blåbær. Og har du ikke appetit til at sætte en fuld brunchplatte til livs, kan du altid vælge en enkelt ret for sig.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Kalaset?

  Kalaset åbner hver dag kl. 10.00.

  Hvor ligger Kalaset?

  Kalaset ligger i Vendersgade 16.

  Serveres der vegansk brunch hos Kalaset?

  Ja – Kalaset serverer både veganske og vegetariske retter.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder