Kafe Kys – lækker caféstemning i Indre By

  Læderstræde 7, 1201 København K Tlf.: 3393 8594

  Hvis du leder efter en hyggelig og trendy café i København K, kommer du ikke uden om Strædet. Det berømte strøg, som er sammensat af Kompagnistræde, Læderstræde og Farvergade, løber mellem Rådhuspladsen og Højbro Plads og er det område i hovedstaden, hvor koncentrationen af caféer er allerstørst.

  Når du befinder dig i Strædet, er du på afstand af den store gågades high street butikker og dermed den allerværste travlhed. Strædet er præget af en afslappet atmosfære og er befolket af hyggelige designbutikker, gallerier og antikvariater.

  I Strædet finder du ligeledes barer, caféer, klubber og restauranter af alle slags – og mange af dem har udendørs servering. Det betyder, at du i de lune sommermåneder kan slå dig ned under en markise eller parasol og nyde et lækkert måltid, mens du indtager stemningen i den hyggelige gade.

   

   

  Bestil Strædets bedste brunch hos Kafe Kys

  I starten af Læderstræde finder du Kafe Kys. Kafe Kys har siden 1988 serviceret glade og tilfredse gæster fra såvel hovedstaden som resten af verden.

  Kafe Kys var selvfølgelig nogle af de første til at hoppe med på brunchbølgen og har igennem de seneste tre årtier serveret lækre og veltilberedte anretninger for caféens klientel. Derfor kan du være helt sikker på et måltid i top kvalitet, når du besøger Kafe Kys.

  Uanset om du er i markedet efter en lækker brunchtallerken, eller om du er på jagt efter frokost eller måske blot en snack, vil du hos Kafe Kys blive budt velkommen af smilende og veloplagt personale – og selvfølgelig serveret et lækkert og smukt anrettet måltid.

   

   

  En brunchplatte hos Kafe Kys består af blødkogt æg med bacon samt frisk frugt, skyr med müsli, en pandekage med sirup og frisk brød serveret med parmaskinke og ost. Er du vegetar, kan du vælge en alternativ brunchanretning bestående af avocado, ost, blødkogt æg, pink grape, frisk frugt, skyr med müsli og en pandekage samt frisk brød.

  Til din brunch serveres filterkaffe eller te efter eget valg. Og ønsker du at opgradere dit valg af drikkevare til en caffe latte, kan dette også lade sig gøre.

  Er du ikke så sulten, at du kan sætte en fuld brunchplatte til livs, kan du i stedet vælge en af de enkeltstående retter på morgenmenuen – for eksempel chiagrød med friske bær, et blødkogt æg serveret med brød, en avocadomad, en ostemad, en croissant eller en portion pandekager.

  Tilbage er der vist kun at sige velbekomme.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Kafe Kys?

  Kafe Kys åbner halv ti i hverdagen og halv elleve i weekenden.

  Hvor ligger Kafe Kys?

  Kafe Kys ligger i Læderstræde 7.

  Serveres der brunch hos Kafe Kys?

  Ja – Kafe Kys serverer både morgenmad, traditionel brunch og vegetarisk brunch.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her