John & Woo i Nordhavn – en perle på Østerbro

  Göteborg Plads 2, 2150 Østerbro Tlf.: 50 70 00 37

  Nordhavn og århusgadekvarteret er blandt de nyeste tilføjelser til det københavnske bybillede. De høje og attraktive bebyggelser langs den populære havnefront, som strækker sig fra slutningen af Langelinje og et godt stykke nordpå ad øresundskysten, tiltrækker godtfolk fra nær og fjern.

  Det flotte område, som tidligere husede Nordre Frihavn og var et livligt havnemiljø, byder på masser af lys, luft og plads. Der er højt til himlen og et væld af muligheder for at bade, sejle og på anden måde udfolde sig. Og af samme grund bliver boligerne formelig revet væk i netop denne del af byen.

   

  Spis brunch eller sen morgenmad i Nordhavn hos John & Woo

  Mange restauratører har således grebet chancen og slået sig ned langs med havnefronten. Blandt disse finder du John & Woo – et dynamisk makkerpar som blandt andet står bag den succesfulde restaurant af samme navn med beliggenhed i den centrale del af Amager.

   

   

  John & Woo er på meget kort tid blevet en bragende succes. Navnet er nærmest synonymt med måltider i højeste kvalitet, veloplagt servering og nogle af byens bedste beliggenheder. Dette gælder både restauranten ved Under Elmene og det seneste skud på stammen i Nordhavn.

  Når du besøger John & Woo i Nordhavn, kan du således belave dig på en oplevelse, som taler til alle sanser. Du kan nyde din brunch fra den rummelige terrasse med udsigt over Københavns havn og kig til Refshaleøen – og på en god dag Trekroner. John & Woo er leveringdygtig i en formidabelt tilberedt brunch fremstillet på de bedste råvarer.

  Der er nok at vælge imellem, hvis du selv ønsker at sammensætte din brunchtallerken. Du kan for eksempel vælge røræg med bacon og tomat serveret med brød og smør, tomatsalat med citronolie, oliven og frisk mozzarella eller brocolini med citronolie og pecorino ost – og supplere med enten trøffelfritter eller parmesanfritter.

   

   

  Foretrækker du en velkomponeret brunchplatte, har du hos John & Woo to muligheder. Du kan vælge John’s Brunchanretning som består af Eggs Benedict eller Veggie Benedict efter eget valg, marineret laks med citronmayo, Avocado Mash med røget paprika og tomat, mini Croque Madame med trøffelbechamel samt frugt og hjemmebagt brød med smør.

  Alternativt kan du bestille Woo’s Brunchanretning indeholdende Eggs Benedict eller Veggie Benedict efter eget valg, Avocado Mash med røget paprika og tomat, frisk rejeost med rejer og karse, rød linsegrød med creme fraiche og koriander samt frugt og hjemmebagt brød med smør.

  Velbekomme – og velkommen hos John & Woo i Nordhavn!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner John & Woo på Østerbro?

  John & Woo åbner klokken 11 i hverdagene og klokken 10 lørdag og søndag.

  Hvilken brunch kan jeg spise hos John & Woo i Nordhavn?

  John & Woo tilbyder både brunchplatter og enkelte retter.

  Hvor ligger John & Woo i Nordhavn?

  John & Woo i Nordhavn har til huse på Göteborg Plads 2.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her