Hvor finder jeg den bedste morgenmad i København?

  Hvis du er på udkig efter et tidligt måltid i hverdagen eller i weekenden, er det oplagt at finde en café eller en restaurant, som serverer brunch.

  Men hvis du ikke er i humør til det helt store menageri med pølser, bacon, røræg og alt, hvad der ellers hører til en brunch, er det værd at tage et kig på de spisesteder, som serverer mere enkle morgenmadsretter.

   

  Morgenmad eller brunch – hvad skal jeg vælge?

  Skillelinjen mellem morgenmad og brunch er temmelig snæver og til tider ganske uklar.

  En brunchbuffet kan sagtens indeholde masser af lækre morgenmadselementer som for eksempel blødkogt æg, yoghurt eller skyr med granola, morgenbrød og rundstykker samt diverse morgenmadsprodukter som for eksempel cornflakes, havregryn eller müsli. Og en morgenmadsplatte kan variere særdeles meget i størrelse såvel som udtryk.

  I det følgende kan du læse mere om nogle af de caféer i København, som serverer lette morgenanretninger. Du vil med sikkerhed kunne finde et sted, som matcher dine præferencer og dermed få stillet den lille sult.

   

  Morgenmad hos Original Coffee – en perfekt start på dagen

  Den ægte morgen complet finder du hos det københavnske cafékoncept Original Coffee. Original Coffee har afdelinger over hele byen – i City såvel som i brokvartererne.

  Hos Original Coffee kan du sætte dig til rette i den afslappede café med dagens avis og din laptop og nyde et herligt morgenmåltid bestående af blødkogte æg, ristet rugbrød med smør, marmelade og ost samt en lille portion yoghurt med granola og bær på toppen.

   

   

  De enkelte elementer kan også købes hver for sig. Og så kan du med stor fordel lade dagens første måltid akkompagnere af en kop friskbrygget kaffe.

   

  Ipsen & Co. på Frederiksberg – en hyggelig morgenmad i rolige rammer

  Hos Ipsen & Co., som har sin beliggenhed på Gl. Kongevej på Frederiksberg, kan du ligeledes nyde en lækker morgenmad i ro og mag. Ipsen & Co. er leveringsdygtig i såvel enkeltstående retter så som blødkogte æg, en bolle med smør, yoghurt med granola og rabarber, og – skulle du være ekstra sulten – et lækkert morgenbræt indeholdende alle de oven for nævnte elementer.

   

  En let og lækkert morgenmåltid i afslappede omgivelser hos Kaffebaren på Amager

  Kaffebaren på Amager er leveringdygtig i, hvad der måske er øens bedste friskbryggede kaffe. Kaffebaren på Amager bruger udelukkende kaffeblends fra eget risteri og gør sig særligt umage med at brygge de velsmagende dråber.

   

   

  Til din kaffe kan du vælge en lækker morgentallerken som i al sin enkelthed består af et glas yoghurt med granola og mandler, en croissant og en økologisk bolle med smør og ost – eller blot en croissant hvis sulten ikke er så stor.

   

  GRØD – den sunde og lette start på dagen

  Hvis du sætter pris på et varmt morgenmåltid, som både nærer og mætter, er GRØD det rette sted for dig.

  Hos GRØD kan du sætte en skål cremet havregrød toppet med diverse lækkerier som for eksempel granola, bær, banan eller ristede mandler til livs. Du går aldrig sulten – men heller aldrig overmæt – fra bordet, når du spiser morgenmad hos GRØD.

  FAQ BOKS

  Hvor skal jeg spise morgenmad på Frederiksberg?

  Hvis du befinder dig på Frederiksberg, er der mange muligheder for at spise morgenmad. Læs hvor i guiden på denne side.

  Kan man få morgenmad hos Original Coffee?

  Ja – Original Coffee serverer morgen complet i alle sine caféer.

  Skal jeg vælge brunch eller morgenmad?

  Hvis du ikke er sulten nok til en brunch, er en morgentallerken et glimrende alternativ. I københavn finder du en lang række caféer, der serverer enkelt og let – men lækker – morgenmad.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her