Hotel Sanders – ægte hotelhygge med lækker brunch

  Tordenskjoldsgade 15, 1055 København K Tlf.: 46 40 00 40

  Hvis du leder efter en hyggelig café eller en god restaurant, hvor du kan indtage et tidligt måltid i Københavns Indre By, kan du med fordel kigge i retning af de mange hoteller, som befolker bykernen. Her vil du nemlig med stor sandsynlighed kunne finde, hvad du søger.

  Mange af de spændende og mere eller mindre eksklusive hoteller i København K har valgt at åbne dørene for udefra kommende gæster i deres restauranter. Det betyder, at du kan nyde en lækker hotelmorgenmad eller brunch, også selv om du ikke har et værelse på det pågældende hotel.

  Hoteller er som regel berømte for deres udsøgte morgenanretninger eller righoldige brunchbuffet’er. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af morgenmadsprodukter – for eksempel havregryn, müsli, cornflakes, yoghurt, granola og så videre samt selvfølgelig diverse bagværk, smør, ost, marmelade og pålæg.

  Hvis du ikke er til buffet, kan du dog også finde hoteller, som serverer morgenanretninger á la carte. Og disse er mindst lige så lækre og varierede som en buffet.

   

  En spændende brunch i de hyggeligste omgivelser hos Hotel Sanders i Indre By

  Blandt de hoteller som serverer morgenmad og brunch for gæster udefra finder du Hotel Sanders. Hotel Sanders har til huse vis á vis med Det Kongelige Teater og Nyhavn – nemlig i Tordenskjoldsgade i den smukkeste del af Københavns centrum.

   

   

  Når du bestiller morgenmad hos Hotel Sanders, kan du sammensætte din egen platte bestående af fem af de lækre retter på menukortet. Her finder du blandt andet en velassorteret afdeling af frugt og grønt, som indeholder pink grapefrugt med estragonsukker og mandel, avocado med romanicoolivenolie og stegt oksetomat med timian.

  I afdelingen for mejeriprodukter finder du Unika “Gammel Knas” ost med hjemmelavet syltetøj, hjemmelavet økologisk blommeyoghurt med Sanders egen nøddegranola og økologiske æg – enten i form af spejlæg eller røræg med purløg, hårdkogte eller blødkogte æg samt pocheret æg med hollandaise.

   

   

  Hotel Sanders’ morgenmenu kan desuden byde på diverse fisk og charcuterie, eksempelvis Cumberland-pølse med sød sennepsdip, grillet bacon med ahornsirup og citrontimian, dansk landskabsskinke og koldrøget laks med rygeost og agurk.

  Frisk fra bageriet tilbyder Hotel Sanders økologisk croissant eller en hjemmelavet muffin med gulerod, pecannødder, mascarpone og rosiner samt en brødkurv med hjemmebagt surdejsbrød eller økologisk rugbrød serveret med økologisk smør. Og er du i grødhumør, kan du vælge en byg- og havregrød med græskarpuré og kandiserede pecannødder.

  Suppler din morgentallerken med friskbrygget kaffe for det perfekte måltid. Velbekomme!

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Hotel Sanders?

  Hotel Sanders serverer morgenmad hver dag fra klokken ti.

  Hvor kan jeg få en god hotelmorgenmad i København K?

  Hos Hotel Sanders kan du bestille hotellets lækre morgenmad uden at have et værelse.

  Hvor ligger Hotel Sanders?

  Hotel Sanders ligger i Tordenskjoldsgade 15.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  Café Livingstone – brunch ved Søerne på Østerbro

  Hvis du befinder dig i nærheden af Søerne, som adskiller Københavns Indre By fra brokvartererne, finder