Hotel Manon les Suites – brunchbuffet i absolut topklasse på Vesterbro

  Gyldenløvesgade 19, 1600 København V Tlf.: 45 70 00 15

  De populære brunchsteder rundt omkring i København får kamp til stregen af hotellernes morgenbuffet og øvrige serveringer. Mange af byens hoteller har nemlig valgt at åbne dørene for udefrakommende gæster. Det betyder, at det ikke kun er overnattende på hotellet, som kan få glæde af den bugnende buffet eller de lækre morgenmadsretter.

  Er du typen, som synes, at morgen buffet’en på hoteller er noget af det bedste ved at være på ferie, kan du nu glæde dig over, at du vil have adgang til sådan én alle ugens dage. Det er blot et spørgsmål om at vælge det rette hotel.

   

  Hotel Manon Les Suites på Vesterbro – en unik oplevelse

  Blandt de hoteller som har åbnet deres morgenbuffet for gæster udefra, er det fantastiske Hotel Manon Les Suites. Manon Les Suites på Vesterbro har til huse i Gyldenløvesgade i den centrale del af det trendy brokvarter og er indrettet som noget fra en drøm.

  Når du besøger hotel Manon Les Suites kan du føle dig hensat til den sydøstasiatiske ferieø Bali. Inspirationen til indretning af hotellet stammer nemlig fra dette lille paradis i Det Indiske Ocean. Dette gælder især for poolområdet, som har en helt særlig Bounty Island stemning over sig. Her er klatreplanter på væggene og diverse eksotiske ornamenter draperet fra loftet.

  I centrum finder du den azurblå pool omgivet af luksuriøse liggestole, som indbyder til hygge og afslapning.

   

   

  Brunch og morgenmad hos Hotel Manon Les Suites

  Den før nævnte morgenmad hos Hotel Manon Les Suites serveres fra klokken syv i hverdagene og klokken otte i weekenden. Her kan du som gæst ude fra boltre dig i en udsøgt brunchbuffet i hyggelige og spændende omgivelser og med lækkert service – ligeledes inspireret af Bali.

   

   

  Hotel Manon Les Suites’ signaturmorgenmad og brunchbuffet indeholder alt, hvad hjertet kan begære af morgenvenlige retter. Her finder du blandt andet friskkogte æg og røræg, sprødstegt dansk bacon i top kvalitet, lækker dansk skinke og salami, et stort udvalg af friske oste samt skåle med skåret frugt og fade med de bedste kager fyldt med nødder, tørret frugt og honning.

  Til den søde tand finder du Manon Les Suites’ hjemmelavede specialyoghurt toppet med hjemmelavet maltbrødsymerdrys, akaciehonning og mandler. Og så kan du selvfølgelig vælge imellem et stort udvalg af rugbrød, lyst brød, croissanter samt rundstykker med smør.

  Har du laktose- eller glutenallergi, eller er du veganer, kan du anmode om alternativer til oven for stående menu.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Hotel Manon Les Suites for brunch?

  Hotel Manon Les Suites slår dørene op for morgenmad og brunch hver dag klokken syv – i weekenden dog først klokken otte.

  Hvor ligger Hotel Manon Les Suites?

  Hotel Manon Les Suites har sin centrale beliggenhed på Gyldenløvesgade 19.

  Kan jeg spise brunch hos Hotel Manon Les Suites?

  Ja, du kan godt få en lækker brunch hos Hotel Manon Les Suites – også selv om du ikke er overnattende gæst.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her