Hjemmelavet brunch hos Mirabelle på Nørrebro

  Guldbergsgade 29, 2200 København N Tlf.: 35 35 47 24

  Nørrebro formelig vrimler med lækre spisesteder i form af restauranter og caféer, som står klar til at servere lækre og veltilberedte retter for det kræsne publikum. Inden for de seneste år har cafélivet fået en renaissance og kvaliteten af såvel maden som omgivelserne et ordentligt nøk opad.

  Det betyder, at der er masser af muligheder for dig som cafégænger. Du kan vælge imellem et utal af hyggelige, små kaffehuse, hvor du kan indtage dampende varm kaffe og espresso fra nogle af de bedste kaffe risterier i Danmark – nænsomt tilberedt af veluddannede baristaer.

   

   

  Du kan også aflægge en af de større caféer med eget mikrobageri og butik en visit. Her er du garanteret lækkert, nybagt brød i top kvalitet og de bedste råvarer fra et velassorteret udvalg.

   

  Hjemmelavet ost og hjemmebagt brød hos Mirabelle

  Den berømte Nørrebrocafé Mirabelle er et af de etablissementer som tilbyder morgenmad, brunch, frokost og aftensmad tilberedt på råvarer og ingredienser, som fortrinsvis er fremstillet på spisestedet. Mirabelle huser nemlig også Danmarks mindste mejeri, som blandt andet fremstiller den mozzarella- og burrataost, der anvendes i caféen samt i søsterrestauranten Bæst.

  Er du tidligt på færde, kan du hos Mirabelle nyde en lækker morgenmad eller brunch, som du selv sammensætter. Du kan for eksempel vælge den egenproducerede yoghurt, som er fremstillet på økologisk sødmælk og garneret med mandler, bipollen, kokosflager, tørrede bær, havre og honning.

  En Morgentallerken hos Mirabelle består af hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød med ost og marmelade – og dertil blødkogt æg. Du har desuden mulighed for at tilføje Kielbasa-pølse.

   

   

  Hvis du er i humør til røræg, tilbyder Mirabelle en ganske særlig én af slagsen – selvfølgelig tilberedt på økologiske æg – serveret med grøn salat og surdejsbrød og mulighed for tilvalg af hjemmelavet hindsholmpølse eller røget bacon. Eller du kan vælge en klassisk æggesalat på hjemmebagt rugbrød serveret med grønkål, parmesan, mayonnaise og chipotle.

  Mirabelle har også tatar med æggecreme på brunchmenuen, hvis du er sulten efter lidt mere. Eller hvad med en french toast af surdejsbrød fremstillet med den berømte Bæst ricotta?

  Er du grovsulten og i brunchhumør, kan du altid vælge den store Mirabelle Brunch og gå om bord i både røræg, hjemmelavet hindsholmpølse, røget bacon, grøn salat, ost, marmelade, surdejsbrød og rugbrød på ét bræt. Og til den søde tand kan du vælge en lækker dessert, som varierer alt efter sæson – for eksempel fastelavnsboller med enten citron, solbær eller pistacie.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Mirabelle?

  Mirabelle holder åbent onsdag til søndag fra klokken syv.

  Hvor ligger Mirabelle Bakery & Eatery?

  Mirabelle har til huse i Guldbergsgade 29 – tæt på Skt. Hans Torv på Nørrebro.

  Kan jeg spise brunch hos Mirabelle?

  Ja – Mirabelle serverer både brunchplatte og enkelte retter.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.