En udsøgt morgenmad hos Bevar’s på Nørrebro

  Ravnsborggade 10B, 2200 København N Tlf.: 5059 0993

  Indre Nørrebro kvarteret, som grænser op til Nørreport Station og de københavnske søer, er hjemsted for nogle af byens hippeste og mest trendy spisesteder. Her flokkes caféer og restauranter, og konkurrencen om kunderne er høj. Derfor er standarden tilsvarende i de mange spiserier, både når det gælder indretning og servering, som når det handler om de retter, der serveres.

  Du går således aldrig helt galt i byen, hvis du søger mod området omkring Ravnsborggade, Ryesgade og Skt. Hans Torv, hvis du er på udkig efter et lækkert og veltilberedt måltid. Her vil du nemlig til overflod kunne finde, hvad du søger.

  Uanset om du er i markedet efter en brunch af de helt store, eller om du blot ønsker at hygge dig med en lille morgenkomplet, kan du altid søge imod den særdeles hyggelige og velindrettede café Bevar’s, som har til huse i Ravnsborggade.

   

  Bevar’s – en caféperle på indre Nørrebro

  Bevar’s er en af de mest populære caféer, når det kommer til brunch og frokost. Ikke alene er selve caféen både hyggelig og rummeligt indrettet med en varm og hjemlig stemning. De indendørs lokaler er også suppleret af et stort udendørs serveringsareal, hvor du kan nyde såvel den ægte caféstemning som solen og den friske luft i sommerhalvåret.

   

   

  Siden 2012 har Bevar’s serveret lækre brunch- og frokostanretninger samt sunde og prisvenlige aftenanretniger for sine sultne gæster. Foruden den skønne mad kan du hos Bevar’s opleve live jazz på udvalgte dage året rundt.

  Bevar’s er en café, som er præget af idealisme og virkelyst hos såvel personale som ejere, og som byder interesserede gæster velkommen i det innovative fællesskab.

   

  Brunch og morgenmad hos Bevar’s

  Hører du til de morgenfriske, og sætter du pris på lækker, veltilberedt morgenmad eller brunch, kan du hos Bevar’s selv sammensætte dit morgenmåltid alt efter den ønskede størrelse. Bevar’s slår dørene op for morgenmads- og brunchpublikummet klokken ni mandag til fredag og klokken ti lørdag og søndag.

   

   

  Grundbestanddelene i en Bevar’s morgenkomplet består af friskbagt hvedebrød med marmelade, økologisk ost og smør – alternativt en portion økologisk yoghurt med hjemmelavet mysli og akaciehonning.

  Du har mulighed for at vælge forskellige elementer som tilbehør, for eksempel friskskåret økologisk frugt, økologisk spejlæg med purløg, smilende økologisk æg med rugbrød, chorizopølse med urtemayo, serranoskinke med pesto, brasede økologiske kartofler med urtemayo samt crossaint eller pain au chokolat til den søde tand.

  Kort og godt: Du kan stille både den lille, store og søde sult hos Bevar’s.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Bevar’s?

  Bevar’s åbner kl. 09:00 i hverdagene og kl. 10:00 i weekenden.

  Hvor kan jeg spise brunch udendørs på Nørrebro?

  Bevar’s har et stort udendørsareal, hvor du vil kunne indtage brunch eller morgenmad i det fri.

  Hvor ligger Bevar’s?

  Bevar’s har sin centrale beliggenhed i Ravnsborggade på Nørrebro.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her