En spændende brunch hos GRØD på Frederiksberg

  Falkoner alle 34, 2000 Frederiksberg Tlf.: 3412 7227

  Befinder du dig på Frederiksberg, er du aldrig særlig langt fra den nærmeste café eller restaurant, som serverer morgenmad, brunch eller frokost. Er du således tidligt på færde, skal du ikke lede længe efter dagens første måltid. Og du kan med sikkerhed finde ét, som både matcher din pengepung og din appetit.

  En brunch behøver nemlig ikke at bestå af den traditionelle platte med æg, bacon, pølser og pandekager. Hvis du ikke har mod på en kæmpe anretning, vil du for eksempel hos GRØD kunne finde det helt rigtige alternativ til en klassisk brunch og samtidig være på den sunde side.

   

  Morgenmad eller tidlig brunch hos GRØD på Frederiksberg

  Hvis du sætter pris på at starte dage med et let måltid, som både er sundt, velsmagende og mættende, kan du med stor fordel aflægge GRØD en visit. Her kan du spise dig mæt uden at få fornemmelsen af at være overfyldt, og samtidig glæde dig over det høje næringsindhold i dagens første – og vigtigste – måltid.

   

   

  GRØD er noget så nyskabende som en grødbar – faktisk den første på verdensplan. I 2011 satte skaberen af grødkonceptet sig for at forfine og raffinere eksisterende opskrifter på grød og samtidig kreere nye af slagsen.

  Den dag i dag findes GRØD i samtlige københavnske bydele og har vundet stor popularitet blandt især det yngre publikum. Således er GRØD med til at bevare den gode danske grødtradition, samtidig med at denne udvikles og mangfoldiggøres.

  Måske kender du mest til begrebet grød fra barndommens havregrød, vælling og øllebrød, eller fra den risengrød de fleste af os nyder med kanelsukker og smørklat omkring jul. Men grød er meget andet og mere end det.

   

   

  Hos GRØD kan du finde rigtig mange spændende variationer over det velkendte tema. Du kan for eksempel vælge imellem flere forskellige slags havregrød, som er kogt til perfektion og pyntet med lækre toppings. Set kan være den helt traditionelle havregrød i en luftig og cremet version – med garanti uden klumper.

  Havregrød hos GRØD er kogt på vand og havremælk og fås i en almindelig såvel som en glutenfri version. Du kan vælge mellem et hav af forskellige toppings, som gør din grød både sundere og endnu mere velsmagende.

  Er du ikke til varm havregrød, finder du hos GRØD både chiagrød, skyr og Acai bowls som alternativer. Prøv for eksempel en lækker portion mager skyr toppet med kompot af havtorn, frisk frugt og GRØDs egen hjemmelavede granola.

  FAQ BOKS

  Findes der glutenfri grød?

  Ja – hos GRØD kan du bestille den berømte havregrød i en glutenfri variant.

  Kan jeg spise morgenmad hos GRØD på Frederiksberg?

  Ja – GRØD på Falkoner Allé serverer morgenmad fra klokken halv otte i hverdagene og klokken ni i weekenden.

  Ligger der en GRØD på Frederiksberg?

  Ja – der ligger en afdeling af GRØD på Falkoner Allé.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffehuset – din brunch-restaurant på Nørrebro

  Hvis du leder efter et nyt og spændende spisested, hvor du kan få en hyggelig morgenmad

  Istanbul brunch – autentisk tyrkisk brunch i Valby

  Brunch Istanbul – en autentisk brunchoplevelse Sætter du pris på en lækker brunch, men er du

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.