En gedigen brunch hos Café Vivaldi på Nørrebro

  Frederiksborggade 14, 2200 København N Tlf.: 33 93 50 00

  Københavns Indre By og de trendy brokvarterer er traditionelt centrum for et spændende og levende caféliv. Konkurrencen er hård og publikum kræsent, hvorfor det handler om at specialisere sig for at overleve.

  Mange caféer vælger samtidig at ekspandere og danne kæder. Først og fremmest for at kunne tilbyde gæster i andre områder en oplevelse som er helt i top og så selvfølgelig for at udnytte stordriftsfordelene, som gør det muligt at servere mad i top kvalitet til gode priser. Derfor ser du ofte flere afdelinger af samme café rundt omkring i byen.

  Blandt de mange kæder af caféer og restauranter, som i løbet af de seneste årtier er skudt op i og omkring København, skiller især én sig ud. Café Vivaldi er en af de helt store succeshistorier og har siden årtusindets spæde begyndelse kun vokset sig større – og bedre.

   

  Café Vivaldi – cafékonceptet fra den sjællandske provins

  Den første Café Vivaldi så dagens lys for over to årtier siden, hvor den første af de nu utallige restauranter i den famøse kæde slog dørene op for de brunchhungrende gæster i Slagelse. Siden bredte konceptet sig til hovedstaden, hvor det blev et ubetinget hit.

   

  Den dag i dag finder du Café Vivaldi på alle de mest prominente lokationer i Københavns Indre By samt i brokvartererne og i oplandet. De rummelige og hyggelige spisesteder, som især er kendt for de veludrustede buffet’er og den familievenlige atmosfære, trækker gæster fra nær og fjern. Og dette ikke uden grund da du altid kan være sikker på et gedigent måltid mad, når du aflægger Café Vivaldi en visit.

   

  Café Vivaldi på Nørrebro – brunch og morgenmad for store og små

  En af de mange grunde til Café Vivaldis popularitet er det simple og enkle i konceptet. Hos Café Vivaldi kan du ikke forvente palæo, veganske anretninger, fermenteret kål eller hjemmebagt surdejsbrød. Her serveres god, gedigen mad fra buffet – og så kan du selv vælge, om menuen skal stå på kyllingenuggets, lune frikadeller, stuvet spinat eller oksefilet.

   

   

  Det samme gør sig gældende for de brunchplatter, som serveres hos Café Vivaldi. Café Vivaldi gør sig nemlig ikke udelukkende i buffet.

  Hos Café Vivaldi på Nørrebro serveres til hverdag en lækker brunchplatte bestående af røræg med bacon, stegt pølse, røget laks, skinke, avocado, skyr med bærkompot og müsli, frisk frugt og pandekager med ahornsirup – dertil brød, smør og ost og med mulighed for selv at vælge mellem stempelkaffe og te.

  FAQ BOKS

  Hvad tid åbner Café Vivaldi på Nørrebro?

  Café Vivaldi åbner hver dag ugen rundt klokken ti.

  Kan jeg bestille brunchplatte eller buffet hos Café Vivaldi?

  Hos Café Vivaldi på Nørrebro kan du bestille en lækker brunchplatte med alle de gode retter.

  Kan jeg have børn med på Café Vivaldi?

  Ja – Café Vivaldi er en familievenlig restaurant.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her