En afslappet pause fra hverdagen hos Original Coffee i Indre By

  St. Kongensgade 124, 1264 København K Tlf.: 6046 5148

  Hvis du befinder dig i centrum af København og har brug for en lille pause fra shopping eller sight seeing, er det en god idé at finde en hyggelig café. København er leveringsdygtig i et bredt udvalg af spændende kaffebarer, som serverer kaffe- og espressodrikke i topkvalitet.

  I Danmark er der en tradition for god kaffe, og derfor er mikroristerier skudt op over hele landet som paddehatte. Når du køber kaffe eller espresso på en af disse caféer, er du så godt som altid garanteret en drik brygget af en dygtig barista på bæredygtige bønner, som er ristet til perfektion.

  Uanset om du er til god gammedags drypkaffe, eller om du foretrækker espresso, americano, cortado, latte macchiato, caffe latte, cappuccino eller flat white vil du kunne få kaffetørsten stillet på en af de mange kaffebarer i Københavns Indre By. Og er du brødflov, kan du uden problemer finde en café, som serverer lækker kaffe og samtidig har et velassorteret morgenmads- eller brunchkort.

   

   

  Find den nærmeste Original Coffee i København K

  Et sikkert bud på en rigtig god café hvor du kan nyde et tidligt måltid og en dampende varm kop kaffe er Original Coffee. Original Coffee er et af de mest succesfulde københavnske cafékoncepter, som har nydt stor popularitet i hovedstaden siden åbningen af den første café i 2012.

  Den dag i dag er Original Coffee repræsenteret i samtlige bydele og med hele tre etablissementer i Indre By. Du finder Original Coffee på toppen af varehuset Illum samt i Torvehallerne nær Nørreport Station og så i Bredgade og Store Kongensgade tæt på Marmorkirken og Nyboder. Hos Original Coffee er atmosfæren altid hyggelig og afslappet.

  Når du træder ind i caféen, bliver du mødt af duften af friskbrygget kaffe og ristet brød samt smilende baristaer, som står klar til at servere dagens første måltid. Original Coffee disker op med en lækker morgenkomplet bestående af to blødkogte æg med salt, to stykker ristet rugbrød med smør, mild ost og hjemmelavet kompot samt et lille glas yoghurt med granola og bær.

   

   

  Er du ikke så sulten, at du kan sætte en fuld morgenkomplet til livs, kan du i stedet bestille en ølandsbolle med ost eller pålæg, et glas yoghurt med granola, to blødkogte æg serveret med brød og ost eller en portion overnight oats. Og er du mere i frokosthumør kan Original Coffee tilbyde avocado- eller tunsalat på rugbrød – så der er noget til enhver sult.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Original Coffee i København K?

  Original Coffee har fire beliggenheder i København K: Illum Rooftop, Torvehallerne, Store Kongensgade og Bredgade.

  Kan jeg arbejde med min laptop hos Original Coffee?

  Ja – du kan sagtens have din laptop med på Original Coffees caféer.

  Kan jeg spise morgenmad hos Original Coffee?

  Ja – samtlige Original Coffee caféer byder på lækker morgenmad hele dagen.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Københavns bedste brunchsteder

  Kaffebaren på Amager – lækker morgenmad og sublim kaffe

  Amager er blandt de områder, som er i hastig vækst, hvad angår café- og restaurant ivet.

  Morgenmad og brunch på Café Dyrehaven Vesterbro

  Vesterbro er stedet at gå hen, når du leder efter et godt måltid mad. Inden for

  La Esquina – morgenmad med sjæl på Østerbro

  Indre Østerbro i området omkring Ryesgade er et af de mest trendy kvarterer i København. Her